Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Π.Σ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

06-02-2023, Ω/10:40′

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
 
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, Κώστας Γιαννάκος συνοδευόμενος από το Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Θύμιο Τσούνα  και το μέλος της Ένωσης, Θανάση Ξιφαρά, πραγματοποίησε, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το νέο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, στη Νέα Μάκρη Αττικής.
Η αντιπροσωπεία των αποστράτων ξεναγήθηκε στους νέους χώρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Μάκρης, από τον Διοικητή της, Επιπυραγό Κωνσταντίνο Σκύλαρη και στους αντίστοιχους του νεόκτιστου Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο αναμένεται να εγκαινιαστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, από τον Διοικητή του, Αντιπύραρχο Λεωνίδα Αντωνόπουλο.
Ακολούθησε περιήγηση στον ευρύτερο χώρο της πρώην “Αμερικάνικης Βάσης” κατά τη διάρκεια της οποίας ο συνάδελφος Θανάσης Ξιφαράς, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος Διοικητής της Π.Υ. Ν.Μάκρης και ως μόνιμος πλέον κάτοικος της περιοχής, εξήγησε τους λόγους και τους τρόπους που θα μπορούσε ένα τμήμα της να αξιοποιηθεί προς όφελος των εργαζόμενων και των συνταξιούχων του  Πυροσβεστικού Σώματος και των οικογενειών τους.
Την ιδέα υιοθέτησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α.Π.Σ. το οποίο, σε συνεργασία με την ηγεσία του Σώματος, αναλαμβάνει να διερευνήσει τις δυνατότητες που υπάρχουν για την υλοποίηση της πρότασης.
Θετικοί στην ιδέα είναι και οι προαναφερόμενοι συνάδελφοι-διοικητές, οι οποίοι, όπως δήλωσαν, θα χαρούν αν η Ένωσή μας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, εντάξει και τακτικές επισκέψεις των μελών της στην περιοχή.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ