Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΑΠΟΤΙΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΧΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ

26-04-2018,Ω/14:02

Η Στέγη Πυροσβεστικού Πολιτισμού, που για ένα εξάμηνο περίπου λειτουργεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ένωσής μας, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 8 Μάη και ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΠΕΑΠΣ (Πατησίων 5, 7ος όροφος – Ομόνοια εκδήλωση με σκοπό την απόδοση της οφειλόμενης τιμής στον απόμαχο συνάδελφό μας ιστορικό, πολυγραφότατο συγγραφέα και ποιητή, Βύρωνα Δάβο, που προσέφερε στο Πυροσβεστικό Σώμα με τον αυλό αλλά και την πένα του.

Παρουσίαση της ζωής, του συγγραφικού του έργου και της προσφοράς του στο Πυροσβεστικό Σώμα και τα Ελληνικά Γράμματα θα γίνει από το συνάδελφο Αθανάσιο Τζοΐτη. Αποσπάσματα από τα έργα του θα διαβάσει η συνάδελφος λογοτέχνης Βάσω Δενδροπούλου. Στον τιμώμενο θα αποδοθεί από την Ένωσή μας ειδική αναμνηστική πλακέτα.

Η μαζική παρουσία μας στην εκδήλωση θα είναι μια επιπλέον τιμή στον διακεκριμένο συνάδελφό μας. Εννοείται, βέβαια, ότι η παρουσία πυροσβεστών στην ενέργεια και ιδιαίτερα επιτελών του Αρχηγείου και φοιτούντων στην Πυροσβεστική Ακαδημία θα μπολιάσει το χθες με το σήμερα και θα ανατροφοδοτήσει αξίες και ιδανικά με τα οποία θα πρέπει να εμφορείται το Πυροσβεστικό Σώμα.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ