Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ “ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”

14-06-2024, Ω/19:27′

Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι της ΠΕΑΠΣ,

Το βιβλίο-μυθιστόρημα της  συναδέλφου-συγγραφέα και μέλους της Διαχειριστικής Επιτροπής της “Στέγης Πυροσβεστικού Πολιτισμού” της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, Βασιλικής Δενδροπούλου με τίτλο “Στην Αυγή του Κόσμου”, που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Πάπυρος, έχει προκριθεί στα δέκα καλύτερα μυθιστορήματα για τα βραβεία βιβλίου Public 2024.

Μία πραγματικά μεγάλη διάκριση για την εκλεκτή συνάδελφο που απηχεί όμως και σ’ όλους εμάς τους απόστρατους του Πυροσβεστικού Σώματος, μιας και η Βασιλική όχι μόνο διατηρεί άρρηκτους τους συναδελφικούς της δεσμούς αλλά παράλληλα πρωταγωνιστεί και στα πολιτισμικά δρώμενα της Ένωσής μας!

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να δείξουμε κι εμείς έμπρακτα την στήριξή μας, στο συγγραφικό της έργο ψηφίζοντας (διαδικτυακά) το μυθιστόρημά της ώστε να λάβει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους του κοινού που θα το κατατάξουν στην πρώτη θέση προτίμησης!

Όσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο και σας άρεσε, σε όσους, επίσης, αρέσει η γραφή της, μπορείτε να καταθέσετε την θετική σας ψήφο για το βιβλίο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.publicbookawards.gr/2024/vote2024.php?CatID=1

Μπαίνετε στο βιβλίο με τον τίτλο “Στην Αυγή του Κόσμου” και ψηφίζετε.

Αν δεν ανοίγει αυτός ο σύνδεσμος, βάζετε στην αναζήτηση google Βραβεία βιβλίων Public 2024, πηγαίνετε στην κατηγορία ελληνικό μυθιστόρημα, επιλέγετε το βιβλίο “Στην Αυγή του Κόσμου” και ψηφίζετε.

Για το ξημέρωμα και τις καλύτερες μέρες που όλοι προσδοκούμε! Και όπως είπε ο Χαλίλ Γκιμπράν “Την αυγή μπορείς να τη φτάσεις μόνο περπατώντας το μονοπάτι της νύχτας”.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ