Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΙΜΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες για το πολυτεχνειο 1973

17 Νοέμβρη 1973. Ημέρα μνήμης και αγώνα.

Τιμάμε και φέτος  τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατά της στρατιωτικής Απριλιανής χούντας. Διατηρούμε άσβεστη την ιστορική μνήμη  της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου ως το αποκορύφωμα της πάλης για την πτώση της δικτατορίας και συνεχίζουμε το αγώνα τους για την εκπλήρωση των αιτημάτων τους για “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία – Εθνική Ανεξαρτησία”,  «έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»!

Διεκδικούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, την κατάργηση των μνημονιακών νόμων που μας έφεραν χρόνια πίσω, στρώνοντας το έδαφος για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων και τη φτώχεια και ανέχεια για τα λαϊκά στρώματα. Διεκδικούμε την υγεία, την παιδεία, το δικαίωμα της εργασίας με μισθούς ικανοποιητικούς και όχι “γαλέρας”. Συντάξεις που να ανταποκρίνονται στα χρόνια σκληρής δουλειάς που έχει προσφερθεί για μια ζωή.

Καταθέτουμε όλοι οι συνταξιούχοι πυροσβέστες λίγα λουλούδια στο ηρώο του Πολυτεχνείου σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στους νεκρούς μας ήρωες την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ και ώρα 12:30΄. [Συνάντηση στη διασταύρωση των οδών Στουρνάρη και Πατησίων]. Σε ένδειξη τιμής της ιστορικής μνήμης που δεν σβήνεται και αποτελεί φλόγα ικανοποίησης αδικαίωτων αιτημάτων.

Παίρνουμε μέρος στην καθιερωμένη πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. Συγκεντρωνόμαστε στη διασταύρωση των οδών Σταδίου και Γεωργίου Σταύρου (Αρσάκη) την 17 Νοέμβρη, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00΄
Συμμετέχουμε ενεργά στις εκδηλώσεις για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε όλη τη χώρα.Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες για το πολυτεχνειο 1973
 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ