Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Συλλαλητήριο συνταξιουχικών οργανώσεων στις 2 Οκτωβρίου
Συνάδελφοι.

Σας ενημερώνουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος συμμετέχει στη Παναττική  συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν συνταξιουχικές οργανώσεις στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στο Μαξίμου την Πέμπτη 2 Οκτώβρη και ώρα 10.30.

Τα προβλήματά μας είναι κοινά με τους άλλους συναδέλφους συνταξιούχους του Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αφού εκτός της αντιασφαλιστικής πολιτικής, όλοι βιώνουμε τις ίδιες συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής των τελευταίων κυβερνήσεων.

Η συμμετοχή μας στη διαμαρτυρία θα κάνει την φωνή όλων μας πιο δυνατή, ικανή να διεκδικήσει αποτελεσματικά τα δίκαιά μας. Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχει και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αποστράτων στην οποία συμμετέχουμε.

Όπως τονίζουν μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους, οι συνταξιουχικές οργανώσεις: «Οι συνταξιούχοι και όλος ο ελληνικός λαός διαπίστωσαν, για ακόμα μια φορά, μέσα από την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ότι στο καλάθι των εξαγγελιών του δεν χωράνε παροχές που θα μας ανακουφίσουν από τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές ΕΕ – κεφαλαίου, αλλά μόνο πακτωλός χρημάτων προς τα μονοπώλια, τραπεζίτες, εφοπλιστές και τους υπόλοιπους της “αγίας οικογένειας” της πλουτοκρατίας.

Παράλληλα με όλα αυτά, έρχεται το υπουργείο Υγείας να εξαγγείλει εφαρμόζοντας την πολιτική της κυβέρνησης, περικοπές στις εργαστηριακές εξετάσεις με αποτέλεσμα η ζωή και η υγεία συνταξιούχων και ασφαλισμένων που πλήρωσαν και πληρώνουν για να έχουν Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας να βρίσκεται σε κίνδυνο. Καταγγέλλουμε όλες αυτές τις πολιτικές και καλούμε συνταξιούχους και εργαζόμενους να ενώσουν τον αγώνα τους για την ανατροπή τους».

Κοινός τόπος συνάντησης Π.Ε.Α.Π.Σ και Σ.Ε.Α.Α  επί της οδού Σταδίου στο ύψος της “Alpha bank“, ημέρα Πέμπτη 2 Οκτωβρίου και  Ω/10.30

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ