Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Πρόσκληση στην εκδήλωση για τους απόστρατους και το προσωπικό των ΕΔ & ΣΑ την 8/6/16

DSC_0036

2016-05-29 07:28

Πρωτοβουλία Αποστράτων

για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην κοινωνική ασφάλιση

(http:// protovoyliaapostraton.wednode.com   e-mail: protovoyliaapostraton@gmail.com)

Ανακοίνωση – Πρόσκληση


   Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (Ε.Δ. & Σ.Α.) φέρει το βάρος διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος, αναγκασμένο συχνά να υπερβάλλει εαυτόν, επιβαρύνοντας την ήδη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί χρόνια τώρα. Τόσο το εν ενεργεία προσωπικό των Ε.Δ. & Σ.Α., όσο και οι απόστρατοι και όλοι οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι της χώρας μας, έχουν υποστεί τεράστια επίθεση στα κοινωνικά τους δικαιώματα. Η κατεδάφιση κάθε πρόνοιας κοινωνικού κράτους στην πατρίδα μας συνεχίζεται με το νόμο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό, το συμπληρωματικό μνημόνιο – αυτόματο κόφτη, τους πλειστηριασμούς και τόσα άλλα. Συνεχίζεται η ληστρική φορολογία, η παράδοση της υγείας στο μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Είναι βέβαιο ότι τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, δεν τελειώνουν εδώ.

     Σε αυτή τη φάση λοιπόν, είναι κρίσιμο οι συνάδελφοι των Ε.Δ. & Σ.Α. να διαλέξουν αν θα ακολουθήσουν το δρόμο του συμβιβασμού και της υποταγής στην πολιτική που εφαρμόζεται, ή να μη νομιμοποιήσουν τα ψηφισμένα μέτρα και να αντισταθούν σε συντονισμό με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και συνταξιούχους που αγωνίζονται με συνέπεια εναντίον της.

Συνάδελφοι,

σας καλούμε να συζητήσουμε

τα ζητήματα αυτά σε εκδήλωση με θέμα:

«Οι απόστρατοι και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας σε συνθήκες που αμφισβητούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και κατεδαφίζονται κοινωνικές κατακτήσεις»,

που θα γίνει στα γραφεία της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Πατησίων 5, Ομόνοια εντός στοάς, 7ος όροφος)

την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016 και ώρα 06.30 μ.μ.

Θα προηγηθεί ανάλυση των συνεπειών των αντιασφαλιστικών νόμων και τα ειδικά μισθολόγια για τους απόστρατους και το εν ενεργεία προσωπικό των Ε.Δ. & Σ.Α. από τον κ. Γεώργιο Αντωνακόπουλο δικηγόρο στο ΣτΕ, DEA Δημοσίου Δικαίου Πανεπιστήμιο PARIS 1 PANTHEΟN – SORBONNΕ.

Συνάδελφοι, ο αγώνας τώρα συνεχίζεται!

20160310_104444

Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/prosklisi-stin-ekdilosi-gia-toys-apostratoys-kai-to-prosopiko-ton-ed-sa-tin-8-6-16/

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ