Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΠΑΡΩΔΙΑ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ

Αναστολή, μεταξύ των άλλων, κάθε μισθολογικής ωρίμανσης και προαγωγής των δημοσίων υπαλλήλων που υπάγονται στο καθεστώς των ειδικών μισθολογίων έως το 2018, προβλέπει   τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο.

«Λόγω δημοσιονομικής προσαρμογής», όπως αναφέρει η αιτιολογική έκθεση, «παγώνει» η μισθολογική εξέλιξη δικαστικών λειτουργών, ιατρών, μελών ΔΕΠ ΑΕΙ, διπλωματών, ενστόλων κ.λπ.

Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η ρύθμιση αυτή συνεπάγεται εξοικονόμηση δαπανών 118 εκατ. ευρώ τη διετία 2017 – 2018, όσο δηλαδή θα διαρκέσει η αναστολή.

Μετά τις αντιδράσεις των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σ.Α και Ε.Δ  αλλά κυρίως μετά από δηλώσεις μέσω του Δ. Καμένου ότι αν κατατεθεί έτσι το νομοσχέδιο δεν θα το ψηφίσουν οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ προστέθηκε διάταξη – παρωδία(!!!) που ικανοποίησε τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ που τελικά το ψήφισαν παρέα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ..

ΠΡΟΣΟΧΗ, προτείνεται να βρεθεί ισοδύναμο δημοσιονομικό αποτέλεσμα από τα εμπλεκόμενα Υπουργεία και στη συγκεκριμένη περίπτωση από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ενώ είναι ήδη γνωστοί οι …κουτσουρεμένοι έως λειψοί προϋπολογισμοί δαπανών. 

Να η διάταξη – παρωδία:

image-2a3eb593d175a9fdfecc24c0c6d289f93e97c74fe44d361a03fa77dfee54a957-V

 
 
PDF iconΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ