Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΙΣ 11:3Ο΄ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 1ης ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

   H Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, συμμετέχει στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων που αποφάσισαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΤΑΕ ΟΑΕΕ στο Σύνταγμα στις 12:00΄ το μεσημέρι του Σαββάτου της 1ης Νοέμβρη.
Με προσυγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), στις 11:30΄ πμ, θα ξεκινήσουμε μαζί με όλους τους συνταξιούχους της χώρας μας συμμετέχοντας στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη.
Απαιτούμε και εμείς:
– Να καλυφθούν άμεσα όλες οι ανάγκες των ασφαλιστικών ταμείων από το κράτος με εισφορά της μεγαλοεργοδοσίας, που ευθύνεται για την άθλια οικονομική τους κατάσταση  με τον χρηματιστηριακό τζόγο και τη ληστρική απομείωσή τους με το PSI.

–  Nα εφαρμοσθεί η απόφαση του ΣτΕ για τους εν ενεργεία και αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με πλήρη συμμόρφωση του Υπουργείου Οικονομικών στο διατακτικό των αποφάσεων του Συμβουλίου Επικρατείας, ήτοι στην επαναφορά μισθών και συντάξεων στα προ των τελευταίων περικοπών επίπεδα.

– Πλήρης κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων και των παροχών. Κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ. Να επανέλθουν άμεσα ο 13ος και 14ος μισθός.

– Όχι στην ανασφάλιστη εργασία. Ολική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων. Κλαδικοί μισθοί στα επίπεδα του 2009 με προσαύξηση τριετιών και οικογενειακών βαρών. Επίδομα ανεργίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλη τη διάρκεια της ανεργίας, στο 80% του κατώτατου μισθού των 751 ευρώ.

– Κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων που επηρεάζουν τους μισθούς, τις εργασιακές σχέσεις, την Κοινωνική Ασφάλιση και τις συντάξεις.

– Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών και των φόρων που πλήττουν μισθούς και συντάξεις.

– Όχι στον εφιάλτη της ανεργίας και της δουλειάς ως σύγχρονου σκλάβου.

     Εμπρός για την ανατροπή της σύγχρονης βαρβαρότητας που ζούμε.

               Όχι στις συνθήκες της σύγχρονης εξαθλίωσής μας!

    Να στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το μέλλον που μας προετοιμάζουν.
                     Ενωμένοι μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γεν. Γραμματέας

 Αθανάσιος Πούλιας

Ο Πρόεδρος

Διονύσιος Π. Βορίσης

Αντιστράτηγος Π.Σ. ε.α.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ