Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ

   

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ (Σ.Ε.Α.Α)

      Οι περικοπές συντάξεων διαδέχονται η μια την άλλη. Νέο πετσόκομμα τους έχει ήδη σχεδιαστεί! Αν δεν τους σταματήσουμε οι συντάξεις θα καταντήσουν ένα προνοιακό φιλοδώρημα, και ας μη πιστέψουμε ότι για μας τους στρατιωτικούς θα γίνει καμιά εξαίρεση. Οι δανειστές και τα μεγάλα συμφέροντα, που εξυπηρετεί η ακολουθούμενη πολιτική, δεν έχουν συναισθήματα, πλουτίζουν από τη δυστυχία όλου του Λαού! Γι’ αυτούς και τις κυβερνήσεις τους δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Όλοι έχομε ήδη αρκετή σχετική πείρα.

    Και δεν είναι μόνο οι συντάξεις μας, είναι όλο το φάσμα της ζωής μας και των οικογενειών μας που κουρελιάζεται: υγεία, παιδεία, κοινωνικό κράτος, χρέη σε τράπεζες και δημόσιο, δικαιώματα κλπ! Οι περικοπές στην άμυνα, μας ανησυχούν ιδιαίτερα και σε σχέση με τους εν ενεργεία συναδέλφους!
Συνάδελφοι,
προχτές άνοιξε ο δρόμος για πλειστηριασμούς πολύ περισσότερων σπιτιών για «κόκκινα» δάνεια, από σήμερα χειροτερεύουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής των 100 δόσεων για τα χρέη, την Πέμπτη έρχονται τα νέα “ραβασάκια” για τον ΕΝΦΙΑ!

       Η επίθεσή τους είναι μόνιμη και διαρκής σε βάρος μας! Το ίδιο μόνιμη και διαρκής πρέπει να είναι και η αντίδρασή μας!
Καιρός πια, να αντισταθούμε δίνοντας το δικό μας δυναμικό παρόν με συνέπεια στο πλάι των άλλων συνταξιούχων, εργαζομένων, αγροτών και ανέργων.

Σαν πρώτο βήμα σε εφαρμογή των αποφάσεων από την σημερινή μας σύσκεψη, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αποστράτων (Σ.Ε.Α.Α) καλεί συναδέλφους και φορείς αποστράτων την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 ώρα 18.00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Παλιάς Βουλής (άγαλμα Κολοκοτρώνη) και πορεία στο Σύνταγμα.

19/10/2015
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
 
 

Y.Γ  Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, συμμετείχε στη σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αποστράτων (Σ.Ε.Α.Α) στη Λ.Α.Ε.Δ. Υπήρξαν τοποθετήσεις από τους παραβρεθέντες που συνέκλιναν στη διαμόρφωση μιας κοινής πρότασης για αγωνιστική δράση με σταθμούς τη συγκέντρωση της Πέμπτης (22/10, την ημερίδα της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ στις αρχές Νοέμβρη (2  ή 4/11), την πανελλαδική απεργία της 12/11, τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων (21/11) χωρίς να αποκλείονται και άλλες μορφές πάλης που θα γίνουν έγκαιρα γνωστές. Η Π.Ε.Α.Π.Σ συμφώνησε με το πρόγραμμα δράσης και καλεί τα μέλη της και τους συναδέλφους που δεν δραστηριοποιούνται στην Ένωσή μας να συμμετέχουν ενεργά στις συγκεντρώσεις με πρώτο σταθμό τη συγκέντρωση της Πέμπτης (22/11), στις 6.00΄ το απόγευμα στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη με πορεία στο Σύνταγμα. Δεν χρειάζεται να σας γίνει γνωστό ότι είναι επιτακτική η παρουσία σας.

–  Όχι στον αφανισμό μας!!!

– Όλοι ενωμένοι κατά των εφαρμοστικών νόμων των μνημονίων που σκοπό έχουν να σμικρύνουν δραστικά την τιμή  της εργατικής δύναμης, να μετατρέψουν τις συντάξεις σε προνοιακά βοηθήματα και να μετακυλήσουν στις πλάτες μας όλα τα βάρη για να ξεκινήσουν οι μηχανές του κεφαλαίου ελεύθερα και χωρίς βαρίδια να παράγουν ολοένα και μεγαλύτερη κερδοφορία!!!

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ