Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Η δράση της Πρωτοβουλίας Αποστράτων κατά το πρώτο οκτάμηνο. Προτάσεις για το αύριο.

 

Με επιτυχία διεξήχθη χθες, 8 Ιουνίου και ώρα 06.30 μ.μ., στα γραφεία της Ένωσής μας η εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην κοινωνική ασφάλιση με θέμα: ” Οι απόστρατοι και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας σε συνθήκες που αμφισβητούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και κατεδαφίζονται κοινωνικές κατακτήσεις”.

Τις ομιλίες και παρεμβάσεις των συγκεντρωμένων συντόνιζαν  ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων ΠΣ Κώστας Γιαννάκος και ο Νίκος Παπαναστάσης συνταγματάρχης ε.α. μέλος της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ).

Ο Τριαντάφυλλος Φωτιάδης Αντιπλοίαρχος ε.α. ΠΝ εκ μέρους της Πρωτοβουλίας ανάπτυξε το θέμα: Οι απόστρατοι και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας σε συνθήκες που αμφισβητούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και κατεδαφίζονται κοινωνικές κατακτήσεις, ο Γεώργιος Αντωνακόπουλος δικηγόρος στο ΣτΕ, DEA Δημοσίου Δικαίου Πανεπιστήμιο PARIS 1 PANTHEΟN – SORBONNΕ ανέλυσε τις συνέπειες των αντιασφαλιστικών νόμων για τους απόστρατους και το εν ενεργεία προσωπικό των Ε.Δ. & Σ.Α. – Tα ειδικά μισθολόγια και ο  Γιώργος Καραμάνης Υπαστυνόμος ε.α. αναφέρθηκε στη  δράση της Πρωτοβουλίας κατά το πρώτο 8μηνο – Προτάσεις για το αύριο.

20160608_190811ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤHΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΟΜΙΛΙΑ Γιώργος Καραμάνης – Υπαστυνόμος Ε.Α. Πρωτοβουλία Αποστράτων
ΟΜΙΛΙΑ Τριαντάφυλλος Φωτιάδης Αντιπλοίαρχος ε.α. ΠΝ Πρωτοβουλία Αποστράτων
Διαβάστε περισσότερα – Δείτε φωτογραφικό υλικό: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ