Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Π.Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

01-02-2023,Ω/23:15′

Μετά από τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας και των περιορισμών, οι απόστρατοι πυροσβέστες του Ν. Λάρισας συναντήθηκαν ξανά, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Υ. Λάρισας.

Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση, έγινε απολογισμός των πεπραγμένων από τον Πρόεδρο Χρήστο Χαλκιά και τον ταμία Γεώργιο Παπαντωνίου, έλεγχος εξελεγκτικής επιτροπής, εγγραφή νέων μελών, και στην συνέχεια η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών της Ένωσης εγκρίθηκε η ανανέωση της θητείας του Δ.Σ. για δύο ακόμη χρόνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο Διοικητής Δ.Π.Υ. Ν. Λάρισας Πύραρχος Μητσογιαννης Νικόλαος και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Π.Σ. Κωνσταντίνος Γιαννάκος, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για διάφορα θέματα (οικονομικά συνταξιοδοτικά κ.λ.π) . Δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί ο απερχόμενος Περιφερειάρχης  Π.Υ. Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ευάγγελος Φαλάρας,  λόγω υποχρεώσεων στα νέα του καθήκοντα ως συντονιστής Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, στέλνοντας όμως τις ευχές στα μέλη για την νέα χρονιά, δια του προέδρου της Ένωσης, τον οποίο η Ένωση ευχαριστεί θερμά και  για την παραχώρηση της αίθουσας, του εύχεται δε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και εις ανώτερα.

Το νέο Δ.Σ. της Ε.Α.Π.Σ. Ν. Λάρισας έχει ως εξής: 

Πρόεδρος : Χρήστος Χαλκιάς 

Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Βαΐτσης 

Γ. Γραμματέας: Αθανάσιος Μπέης 

Ταμίας: Γεώργιος Παπαντωνίου 

Μέλη: Ευάγγελος Κουτής, Γεώργιος Μαραγκός και Βασίλειος Μακροβασίλης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Π.Ε.Α.Π.Σ., δια του Προέδρου της Κώστα Γιαννάκου, παρέθεσε γεύμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Π.Σ. Ν.Λάρισας, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης του έργου που επιτελούν οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι, επί σειρά ετών.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος, ο σύλλογος της Λάρισας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αποτελεί τον φωτεινό φάρο συλλογικής δραστηριοποίησης στην επαρχία και διατηρεί άριστη συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση. Είναι από τους μαζικότερους και το σύνολο των μελών του είναι ταυτόχρονα και μέλη της Π.ΕΑ.Π.Σ.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ