Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

19-02-2022, Ω/20:35΄

Δωρεάν  μετακίνηση αστυνομικών και πυροσβεστών με αστικά μέσα μαζικής μεταφοράς

Με σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, την 15η Φεβρουαρίου,  επεκτείνεται το δικαίωμα μετακίνησης του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος μέχρι 30 Ιουλίου 2022, η απαλλαγή από την καταβολή κομίστρου, στα αστικά συγκοινωνιακά μέσα, περιοχής αρμοδιότητας Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας Ο.Α.Σ.Α. (Ο.ΣΥ. Α.Ε. και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.), καθώς και στα αστικά συγκοινωνιακά μέσα, περιοχής αρμοδιότητας Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης – Ο.Σ.Ε.Θ. (Ο.Α.Σ.Θ.)., μέσω προσωποποιημένων ηλεκτρονικών καρτών.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, αυτό είναι το αντάλλαγμα για τη διάθεση προσωπικού για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης χώρων πραγματοποίησης συγκοινωνιακού έργου, πυρασφάλειας, καθώς και την υποβοήθηση στην εκτέλεση υποστηρικτικών δράσεων και εκπαιδεύσεων πυρασφάλειας, αναγκαίων για το έργο του Ο.Α.Σ.Α., για τις οποίες έχει αρμοδιότητα η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Το ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, για την εκτέλεση της υπηρεσίας τους και για όσο χρόνο πληρούται το κριτήριο της υπηρεσιακής τους ιδιότητας, δικαιούνται ηλεκτρονικές κάρτες ελεύθερης μετακίνησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ), αρμοδιότητας του Ο.Α.Σ.Α., ή κάρτες ελεύθερης μετακίνησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ), αρμοδιότητας του Ο.Σ.Ε.Θ. (Ο.Α.Σ.Θ.), τις οποίες χρησιμοποιούν σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παρούσα.

ΦΕΚ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΜ

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ