Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΝ 26/11/2015

26 -11- 2015, Ω:16:30


Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές συναγωνίστριες.

Δεν είναι πρώτη φορά που απόστρατοι είναι μαζί σας σε συγκέντρωση σαν αυτή! Χρόνια τώρα συνειδητοποιώντας ότι διεκδικούμε τα ίδια από τις κυβερνήσεις, που εφαρμόζουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική και απέναντι σ’ εμάς και σε εσάς και τα παιδιά μας, ενώσαμε την φωνή μας με τη δική σας!

Σήμερα όμως είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε συγκέντρωση συνταξιουχικών οργανώσεων ως «Πρωτοβουλία αποστράτων” για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην Κοινωνική Ασφάλιση».

Η πρωτοβουλία μας έχει ζωή μόλις μερικών εβδομάδων. Θέλουμε να σημειώσουμε όμως ότι στο πρώτο μας βήμα, μια ανοιχτή σύσκεψη που οργανώσαμε, καλέσαμε και είχαμε τη χαρά να ακούσουμε την πολύτιμη πείρα εκπροσώπων από Ομοσπονδίες συνταξιούχων και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Τους ευχαριστούμε γι’ αυτή τους την συμπαράσταση στην προσπάθεια μας!

Συνάδελφοι,

Μας είπαν απόστρατους αντί να μας πουν συνταξιούχους στρατιωτικούς και συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας. Τόσα χρόνια μας έκλειναν το μάτι ότι είμαστε κάτι διαφορετικό από εσάς. Σήμερα όμως όλο και περισσότεροι από τους απόστρατους αντιλαμβάνονται ότι έχουμε τα ίδια προβλήματα με τους άλλους συνταξιούχους. Για παράδειγμα απ’ όλους μας έκοψαν την 13η και την 14η σύνταξη, σε όλων μας τη σύνταξη έκαναν τη μια μείωση μετά την άλλη. Τα επικουρικά των ΣΑ έχουν πάρει τον ίδιο δρόμο με τα δικά σας, δείχνοντας που θα οδηγηθούν λίγο αργότερα και τα Μετοχικά των στρατιωτικών! Κι εμείς πληρώνουμε για την υγεία όπως κι εσείς. Όλοι μας, αλλά και όλων μας τα παιδιά και τα εγγόνια είναι θύματα της ίδιας βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης και της Ε.Ε!

Όλοι μαζί ενωμένοι απαιτούμε την πλήρη αποκατάσταση όλων των απωλειών στα επίπεδα του 2009

Όλοι μαζί ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε την νέα επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στην Κοινωνική μας Ασφάλιση.

Ενωμένοι θα βάλουμε στη γωνία την εγκληματική ναζιστική ΧΑ

Ενωμένοι λέμε βροντερό ΌΧΙ στην πολεμική εμπλοκή της χώρας που μας οδηγεί η συγκυβέρνηση χέρι χέρι με τις ΗΠΑ το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε.

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών

Μ’ αυτές τις σκέψεις η Πρωτοβουλία αποστράτων χαιρετίζει την σημερινή συγκέντρωση!

Καλή συνέχεια στους αγώνες!

Γεια σας.

Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/chairetismos-tis-protovoylias-apostraton-gia-tin-yperaspisi-toy-dikaiomatos-stin-koinoniki-asfalisi-sti-sygkentrosi-syntaxioychikon-organoseon-tin-26-11-2015/

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ