Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αποστράτων για την συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας της 3/12/2015


 
2015-12-04 17:39

Η Πρωτοβουλία αποστράτων χαιρετίζει τους συναδέλφους, που χτες το πρωί, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά τους τελευταίους μήνες, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή) και πορεύτηκαν προς την πλατεία Συντάγματος στο πλαίσιο της γενικής απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων.

Κατά τη συγκέντρωση διαβάστηκε το Διεκδικητικό Πλαίσιο της Πρωτοβουλίας (βλέπε ανάρτηση στη σελίδα «Νέα» από 18/11/15) που δεν περιορίζεται μόνο σε στενά συντεχνιακά θέματα. Στη συνέχεια καθοδόν προς το Σύνταγμα με επικεφαλής τα πανό της Πρωτοβουλίας, τον παλμό έδιναν συνθήματα όπως: «Οι απόστρατοι παλεύουν μαζί με τον λαό ενάντια στη φτώχια και τον αποκλεισμό», ή «Ενότητα και πάλη η μόνη επιλογή, όχι στην απάθεια και την υποταγή»!

Διαδηλώσαμε και αυτή τη φορά μαζί με τους άλλους εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους:

  • Γιατί εξαρτάμε την συμμετοχή μας στην κινητοποίηση από το αν μας θίγει η πολιτική που εφαρμόζεται και όχι από το αν το κόμμα που ψηφίσαμε είναι στην κυβέρνηση, ή όχι!
  • Γιατί έχουμε αγανακτήσει όπως και εκατομμύρια άλλοι!
  • Γιατί δεν αισθανόμαστε «λίγοι» μαζί με τις χιλιάδες αγωνιζόμενου λαού, δηλαδή τα άνεργα παιδιά μας, τους συγγενείς, τους φίλους και τους γείτονες, που διαμαρτύρονται στους δρόμους!
  • Γιατί δεν βρίσκουμε σωστό να διαδηλώνουμε μόνο χώρια από το λαό εκλιπαρώντας τα’ αφεντικά για ιδιαίτερη μεταχείριση, η για ένα μεγαλύτερο ξεροκόμματο από αυτόν!
  • Γιατί έτσι αντιδρούμε στο «σύστημα» που, ακριβώς, μας θέλει χώρια από τον λαό, απομονωμένους! Γιατί το ίδιο μας συστήνουν, κατά πάγια τακτική, γνωστά κυβερνητικά φερέφωνα!

Για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα θα συνεχίσουμε ΜΑΖΙ με τον ΛΑΟ, για όσο ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ και όσο εμείς θα κρατιόμαστε στα πόδια μας!

4/12/2015

Η Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΠΕΑΠΣ), ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ) και Νίκος Καρπής αντιπλοίαρχος ε.α. ΛΣ, Τριαντάφυλλος Μπαλωμένος Β΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης αποστράτων αστυνομικών Αττικής, Δημήτρης Μαντζιάρας αναπλ. ταμίας της Ένωσης αποστράτων αστυνομικών.


Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/anakoinosi-tis-protovoylias-apostraton-gia-tin-sygkentrosi-kai-poreia-diamartyrias-tis-3-12-2015/

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ