Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

251 Γ.Ν.Α – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

05-05-2022, Ω/07:50′

251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΕΣΩ E-MAIL

Μία νέα ηλεκτρονική εφαρμογή, έθεσε πρόσφατα σε λειτουργία, το Τμήμα Μικροβιολογικών & Βιοχημικών Εξετάσεων του 251 ΓΝΑ, η οποία στοχεύει αφενός μεν στη διευκόλυνση των ασθενών και αφετέρου στη μείωση του όγκου εργασίας των εργαζομένων, στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, με τη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου, τα Αποτελέσματα των Εργαστηριακών Εξετάσεών του, θα αποστέλλονται στο email του, οπότε δεν θα απαιτείται η παρουσία του στο νοσοκομείο δύο φορές (για λήψη δείγματος κι ακολούθως για την παραλαβή των εξετάσεων)!
Όσοι λοιπόν δικαιούχοι περίθαλψης στο 251 ΓΝΑ επιθυμούν να ενταχθούν στην ανωτέρω ψηφιακή διαδικασία θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν στο προαναφερόμενο Τμήμα (αιμοληψία-παραλαβή εξετάσεων, στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου) τη Δήλωση Συγκατάθεσης για την Επεξεργασία και Αποστολή Προσωπικών Δεδομένων, που θα τους δοθεί εκεί.
Ακολούθως ‘μπαίνοντας’ στην ιστοσελίδα https://labs.haf.gr θα ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική διαδικασία και θα καταχωρήσουν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης, μέσω των οποίων θα έχουν πρόσβαση στην ανωτέρω διαδικασία.
Περισσότερες διευκρινήσεις στο τηλέφωνο: 210 7464 053 (08:00’- 14:30’).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ 251 ΓΝΑ

Η Διοίκηση του νοσοκομείου μας ενημέρωσε πως παρατηρείται το φαινόμενο σε μεγάλο αριθμό προγραμματισμένων ραντεβού, στα εξωτερικά ιατρεία, να μην εμφανίζονται οι δικαιούχοι περίθαλψης, που τα έκλεισαν.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται μία πλασματική εικόνα του αριθμού των ασθενών που επισκέπτονται καθημερινά τα ιατρεία αφενός και αφετέρου να μετατοπίζονται, σε πιο μακρινές ημερομηνίες, ραντεβού που θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν σε συντομώτερο χρονικό διάστημα.
Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε η δημιουργία ατομικού μητρώου παρακολούθησης των ραντεβού! Μέσω αυτού θα καταγράφεται η τακτικότητα του κάθε ασθενή, στα


προγραμματισμένα ραντεβού του και σε περίπτωση μη παρουσίας του σε συγκεκριμένο αριθμό από αυτά, δεν θα μπορεί να κλείνει άλλα, χωρίς τη σχετική γνωμοδότηση γιατρού!
Κατόπιν τούτου, προτείνουμε στα μέλη μας και στα συγγενικά τους πρόσωπα που δικαιούνται περίθαλψη στο 251 ΓΝΑ, όταν πρόκειται να μη χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα ραντεβού τους, να το ακυρώνουν ΕΓΚΑΙΡΑ, (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά) ώστε να μην τους ‘χρώνεται’ η απουσία τους από αυτό!
Όπως ενημερωθήκαμε, σύντομα θα κοινοποιηθεί και σχετικός αριθμός τηλεφώνου που θα χρησιμοποιείται μόνο για τις ακυρώσεις των ραντεβού.

Όταν είμαστε συνεπείς, βοηθάμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας!

Ακυρώνουμε ΕΓΚΑΙΡΑ το προγραμματισμένο ραντεβού μας με τον γιατρό, όταν δεν το χρησιμοποιούμε! Έτσι βοηθάμε στην αποσυμφόρηση του συστήματος και βρίσκουμε διαθέσιμο ραντεβού, σε πιο κοντινή ημερομηνία!

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ