Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

30-01-2020, Ω/11:05′

Η Π.Ε.Α.Π.Σ καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στην απόδοση φόρου τιμής με κατάθεση στεφάνων στους ηρωικούς νεκρούς μας των Ιμίων. Ακολουθεί ανακοίνωση – πρόσκληση της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα τιμώντας τους νεκρούς των Ιμίων:

Αντιναύαρχο Χ. Καραθανάση, 34 ετών, κυβερνήτη,

Αντιναύαρχο Π. Βλαχάκο, 31 ετών, συγκυβερνήτη, και

Πλοίαρχο Ε. Γιαλοψό, 29 ετών, χειριστή συσκευών.

καθώς και όλους όσους μέχρι σήμερα δώσανε τη ζωή τους ασκώντας τα καθήκοντά τους για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο,πρόκειται, με την ευκαιρία της θλιβερής επετείου της απώλειας τους, να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, που βρίσκεται στη συμβολή της λ. Β. Σοφίας και των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη, την Παρασκευή 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 και Ώρα 11.00′

Συνάντηση έξω από το Πολεμικό Μουσείο (στάση Ευαγγελισμός).

(Ώρα 11.10: Μετακίνηση προς το μνημείο

Ώρα 11.30: Κατάθεση στεφάνων.)

Σήμερα 24 χρόνια μετά τη ζοφερή εκείνη νύκτα που έλαβαν χώρα τα θλιβερά γεγονότα στις βραχονησίδες των Ιμίων, η τουρκική επιθετικότητα συνεχώς αυξάνεται, με αμφισβήτηση των συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας, με στόχο το μοίρασμα της λείας των ενεργειακών πόρων και των δρόμων μεταφοράς τους.

Την ίδια στιγμή ο λαός δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι η κοινωνική ασφάλιση, υγεία, παιδεία, η πρόνοια.

Έχουμε καθήκον, αλλά και τιμώντας τη θυσία των συναδέλφων μας να αγωνιστούμε για έναν καλύτερο κόσμο, για μια ζωή με αξιοπρέπεια, τώρα και στο μέλλον.

Αθήνα, 20/1/2020

Η γραμματεία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ)

 
 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ