Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ Γ.Γ.Π.Π ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

29-01-2020, Ω/13:55΄

Εισήχθηκε σήμερα στις 10:00΄π.μ το νομοσχέδιο της Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, Αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Αναβάθμιση Εθελοντισμού Πολιτικής Προστασίας, Αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος και άλλες διατάξεις» στη Διαρκή Επιτροπή Δ. Διοίκησης, Δ.Τάξης και Δικαιοσύνης και ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος  και κλήθηκαν οι αρμόδιοι φορείς να καταθέσουν τις απόψεις τους επί του νομοσχεδίου.

Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ) κλήθηκε να καταθέσει τις προτάσεις του, για πρώτη φορά και συμμετείχε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Κώστα Γιαννάκο και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και ηλεκτρονικού τόπου Σάββα Θεοδωρή.

Η τοποθέτηση του Προέδρου τόσο κατά την εισηγητική του ομιλία όσο και κατά τις ερωτήσεις των κομμάτων ήταν η παρακάτω:

[pdf-embedder url=”http://www.peaps.gr/wp-content/uploads/2020/01/ΘΕΣΕΙΣ-ΤΗΣ-ΠΕΑΠΣ-ΣΤΙΣ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ-ΓΙΑ-ΤΟ-ΝΣΧ-ΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.pdf” title=”ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΑΠΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΣΧ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ”]
https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#f87519b8-f51e-41eb-b8ff-ab510110ebdd

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ