Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ “ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ” ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ

06-05-2023, Ω/09:30′

Αθήνα 5 Μαΐου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ: 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ”

Στα τέλη του Οκτώβρη, τρέχοντος έτους, αμέσως μετά τη λήξη της φετινής αντιπυρικής περιόδου, στις εγκαταστάσεις της οδού Μουρούζη 4, απ’όπου διάβηκε, για πολλές δεκαετίες, η πυροσβεστική μας ιστορία, η Στέγη Πυροσβεστικού Πολιτισμού της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος και το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, συνδιοργανώνουν ειδική εκδήλωση για να τιμήσουν τα 50 χρόνια του περιοδικού του Σώματος, <ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ>!

Για τη διαδρομή και πολυσήμαντη προσφορά του περιοδικού μας θα μιλήσει ο Επίτιμος Υπαρχηγός Π.Σ. Χρήστος Μητροπέτρος, ο οποίος, ως γνωστόν, τυγχάνει και επικεφαλής της Στέγης Πυροσβεστικού Πολιτισμού της Π.Ε.Α.Π.Σ.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση με όλα τα τεύχη του περιοδικού, τα οποία διαθέτει η Ένωσή μας και θα μπορούν να τα ξεφυλλίζουν οι παρευρισκόμενοι.

Θα τιμηθούν δε, με ειδικά αναμνηστικά, απόστρατοι συνάδελφοι που υπήρξαν υπεύθυνοι της έκδοσής του, στη διάβα των πενήντα χρόνων ζωής του.
Ο σύλλογός μας θα βραβεύσει ξεχωριστά τους σημερινούς υπεύθυνους έκδοσης του ιστορικού μας εντύπου τόσο για την προσφορά τους στην ενημέρωση των συναδέλφων και φίλων του Πυροσβεστικού Σώματος, όσο και για τη συμβολή τους στην πρόσφατη έκδοση της 60χρονης ιστορίας της Π.Ε.Α.Π.Σ.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την παράθεση δεξίωσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν στο φύλλο της εφημερίδας μας το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Οκτώβρη!

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ