Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ

09-05-2023, 14:55′

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ Π.Ε.Α.Π.Σ.

Ειδική προσφορά 8 ευρώ (μέχρι 14-5-23)

Το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ επαναλαμβάνει την πρόσκληση του στο θέατρο ειδικά για τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος (Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος και εν ενεργεία μόνιμα και εποχιακά μέλη), τα μέλη των οικογενειών σας και την παρέα σας.

Σας ενθαρρύνουμε  να χρησιμοποιήσετε την πρόσκληση και να έρθετε στην παράσταση μας στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ (Κεφαλληνίας 17 στην Κυψέλη).

Ο  Μάρκος Βαμβακάρης και ο Μιχάλης Γενίτσαρης θα ανέβουν στη σκηνή του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ σε μία συγκλονιστική ερμηνεία του Τάκη Χρυσικάκου που υπογράφει και την σκηνοθεσία. Το κείμενο προέκυψε μετά από βαθύτατη ιστορική-μουσικολογική έρευνα, του έγκυρου καθηγητής εθνομουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Λάμπρου Λιάβα που εγγυάται και τη μουσική επιμέλεια.

Στα ζωντανά στο μπουζούκι ο βιρτουόζος Αναστάσης Μπίτζιος.

Ειδική τιμή 8 ευρώ/άτομο  (κανονική τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ). Η πρόσκληση και η τιμή εισιτηρίου ισχύει ειδικά για εσάς και την παρέα σας.

Τηλεφωνήστε μας στο 6973882023 για κράτηση θέσεων, επικαλούμενοι την ιδιότητα του πυροσβέστη (απόστρατου ή εν ενεργεία) και για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε σχετική με την παράσταση και για τον τρόπο που θα φθάσετε σε μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ