Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 
Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο και τον γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ)

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσής μας πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Μαρτίου και Ω/12:00΄ συνάντηση στα γραφεία των ΑΝΕΛ με τον αντιπρόεδρο του Κόμματος Παναγιώτη Σγουρίδη και τον Γραμματέα Θύμιο Δρόσο και συζήτησε μαζί τους θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Μεταξύ των άλλων άλλων, τα μέλη του Δ.Σ της ΠΕΑΠΣ ζήτησαν την παρέμβαση του Υπουργού ώστε να αρθεί η αδικία της άνισης αντιμετώπισης των Πυροσβεστών (εν ενεργεία και συνταξιούχων) στις παρεχόμενες υπηρεσίες από το 251 ΓΝΑ και τα λοιπά στρατιωτικά νοσοκομεία στα οποία υπαγόμαστε. Το Προεδρείο του Δ.Σ της ΠΕΑΠΣ δεν ζήτησε τίποτε παραπάνω από αυτό που δικαιούται, ώστε οι Έλληνες πυροσβέστες να μην αντιμετωπίζονται ως ένστολοι β’ κατηγορίας.

Ζητήσαμε, όπως ισχύει με τους προερχόμενους και τους συνεργαζόμενους με την Πολεμική Αεροπορία, όλα τα μέλη των οικογενειών μας να δικαιούνται ισότιμης ιατροφαρμακευτικής φροντίδας.

Εξηγήσαμε στους εκπροσώπους των ΑΝΕΛ πως αυτό δεν θα έχει κάποιο επιπλέον σημαντικό κόστος στον προϋπολογισμό των νοσοκομείων και ούτε βέβαια θα αυξήσει τον όγκο της δουλειάς τους. Από την άλλη μεριά, όμως, τα μέλη της Ένωσής μας και οι εν ενεργεία συνάδελφοι θα απολαμβάνουν τις υγειονομικές υπηρεσίες που δικαιούνται.

Πήραμε τη δέσμευση πως το αίτημά μας θα προωθηθεί με θετική εισήγηση στον Υπουργό.

ΦΩΤΟ Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο και τον γραμματέα των ΑΝΕΛ

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ