Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η Ένωσή μας συμμετείχε στις συγκεντρώσεις συμπαράστασης των αγροτών την 12 και 13 Φεβρουαρίου, προβάλλοντας από κοινού τις θέσεις μας για άμεση απόσυρση του σχεδίου νόμου “λαιμητόμου” για την κοινωνική ασφάλιση, την κατάργηση όλων των εφαρμοστικών νόμων των μνημονίων, την αποκατάσταση μισθών και συντάξεων στα επίπεδα 2009 πριν τα μνημόνια και τη σφαγιαστική οικονομική πολιτική ΠΑ.ΣΟ.Κ – Ν.Δ. αλλά και  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και την απόδοση και καταλογισμό των  χρεών σε όσους  δημιούργησαν αυτή την κατάσταση.

Η Π.Ε.Α.Π.Σ συμμετείχε στις κινητοποιήσεις συμπαράστασης με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αποστράτων (Σ.Ε.Α.Α), την Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (Κ.ΕΘ.Α) και την Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση.

Οι κοινοί αγώνες για την απόκρουση των κυβερνητικών μέτρων θα πρέπει να συνεχιστούν με αμείωτη δύναμη και μαζικότητα, ενότητα και απόκρουση τυχόν “ψιχίων” που θα προτείνει η κυβέρνηση για αντιπερισπασμό. Ας μην ξεχνάμε την πάγια τακτική των κυβερνήσεων για αποδυνάμωση – απομαζικοποίηση των αγώνων μας με την επιλογή τη χρονικής αναβολής των μέτρων, των υποσχέσεων και της διάσπασης της ενότητας εργαζομένων και συνταξιούχων.

Παρακάτω παρατίθεται η ανακοίνωση της Π.Ε.Α.Π.Σ που κατατέθηκε στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων.

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Π.Ε.Α.Π.Σ)

Οι συνταξιούχοι πυροσβέστες συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα που κάνουν οι αγρότες για να μπορέσουν να μείνουν στο χωράφι τους. Να εξασφαλίσουν αξιοπρεπές εισόδημα για τις οικογένειες τους.

Αγωνιζόμαστε μαζί με τους αγρότες, στο πλάι όλου του λαού μας που παλεύει και αντιστέκεται ενάντια στο αντιασφαλιστικό σχέδιο λαιμητόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Είμαστε αποφασισμένοι και θα το πετύχουμε, όλοι εμείς που σήμερα εδώ διαδηλώνουμε, βροντοφωνάζουμε και απαιτούμε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Να μην έρθει στη Βουλή το σχέδιο έκτρωμα. Να το πάρει πίσω η κυβέρνηση.

Απαιτούμε επίσης να αποσυρθούν όλοι οι προηγούμενοι αντιασφαλιστικοί νόμοι.

Παλεύουμε μαζί με όλο το λαό για το δικαίωμα στην καθολική δημόσια και δωρεάν Υγεία και Πρόνοια.

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί όλα τα μέσα και μηχανισμούς για να συκοφαντήσει, διασπάσει, ξεγελάσει, αποπροσανατολίσει τους αγωνιζόμενους αγρότες.

Ο αγώνας των αποστράτων και όλου του λαού θα αποκτάει δύναμη και προοπτική όσο δυναμώνει η αντίθεση με την πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε που οδηγούν στην καταστροφή των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος καλεί όλους τους απόστρατους και εν ενεργεία συναδέλφους από τα Σώματα Ασφαλείας να δυναμώσουμε τη συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους   αγρότες.

Προερχόμαστε και εμείς από φτωχές λαϊκές οικογένειες, από αγροτικές οικογένειες και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα σας.

Να σταματήσουμε το σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, να φέρει στη Βουλή το αντιασφαλιστικό νόμο λαιμητόμο.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ