Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ


Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
Οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (στο Δημαρχείο της Αθήνας), ΠΕΜΠΤΗ 3.11.16. στις 10 Π.Μ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ

ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ – ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ –  ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ- ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓIΚΑ ΒΑΡΗ – ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΛATEIA ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (στο Δημαρχείο της Αθήνας), ΠΕΜΠΤΗ 3.11.16. στις 10 Π.Μ.

Το γράμμα που έστειλε ο Υπουργός Εργασίας-Κοινωνικής ασφάλισης στους συνταξιούχους, είναι ένα προπαγανδιστικό κουρελόχαρτο της κυβέρνησης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της αντισυνταξιουχικής της πολιτικής.

Οι συνταξιούχοι γνωρίζουμε καλά από πρώτο χέρι το σφαγιασμό που έχουν υποστεί το εισόδημά μας και οι παροχές μας, από όλες τις κυβερνήσεις των τριών μνημονίων και θεωρούμε ότι η επιστολή αυτή έχει στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να μας αποπροσανατολίσει.

Γι’ αυτό απορρίπτουμε ως απαράδεκτη την επιστολή του υπουργού και καταδικάζουμε συνολικά την αντισυνταξιουχική – αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, βγαίνουμε για μια ακόμη φορά στον δρόμο του αγώνα, με αυτό τον τρόπο απαντάμε στους ελιγμούς τους. Δεν νομιμοποιούμε στην συνείδησή μας καμιά περικοπή, διεκδικούμε όσα μας έχουν αφαιρέσει όλες οι κυβερνήσεις, καθώς και την ανακεφαλαιοποιήση των ταμείων μας. Δημίους δεν επιλέγουμε.

Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ε Φ Ο Υ Μ Ε   ΜΑΖΙΚΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΗΣ

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤO ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ – ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ – ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ    (στο Δημαρχείο της Αθήνας)

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ
ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2016

Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ.), αντιδρώντας στην κυβερνητική πολιτική που μας ωθεί παρέα με τους παρατρεχάμενους της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ ολοένα στο περιθώριο, στη λογική του παρία και του πένητα με σκοπό την αδιάλειπτη κερδοφορία του κεφαλαίου, συμμετέχει μαζικά και αγωνιστικά στη συγκέντρωση που διοργανώνουν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις για να ανατρέψουμε από κοινού τα σχέδια για παραπέρα φτωχοποίηση των εργαζομένων και συνταξιούχων.

Καλεί τους συναδέλφους των Σ.Α και Ε. Δ να κατανοήσουν ότι η νίκη έρχεται μέσα από την ενότητα, τη μαζικότητα και τον κοινό αγώνα όλων των συνταξιούχων. Να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση αφήνοντας κατά μέρος τη λογική ότι αποτελούν κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό. Εξάλλου η κοροϊδία με την απόφαση του ΣτΕ και το νέο μισθολόγιο που κυοφορείται, δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο για τη συνολική επίθεση της κυβέρνησης εναντίον όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων.

  ” Η ισχύς εν τη ενώσει”

Η Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην κοινωνική ασφάλιση, συμμετέχει ενεργά στη συγκέντρωση τονίζοντας προς τους αποστράτους των Ε.Δ και Σ.Α ότι συντονίζει το βήμα της με τους άλλους συνταξιούχους και ότι θα βρίσκεται μαζί τους στην ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (στο Δημαρχείο της Αθήνας), την ΠΕΜΠΤΗ 3.11.16. στις 10 Π.Μ.

Δηλώνει χαρακτηριστικά ότι ” Το πανό της Πρωτοβουλίας αποστράτων θα βρίσκεται εκεί! ” http://protovoyliaapostraton.webnode.com/

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ