Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

09-01-2019, Ω/13:03΄

Η Πανελλήνια ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ) συμμετέχει την Παρασκευή 10 Γενάρη και ώρα 09.30΄ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης ( Κοτζιά).

Καλούμε τα μέλη μας να παραβρεθούν μαζικά στη συγκέντρωση και πορεία στη συνέχεια προς το Συμβούλιο της Επικρατείας και το Υπουργείο Εργασίας.

Ζητάμε:

  • την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων μας, την αποκατάσταση των κύριων και επικουρικών συντάξεών μας , την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης και όσων μας έχουν αφαιρεθεί.
  • την κατάργηση όλων των νόμων που σφαγίασαν τα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
  • την ικανοποίηση των αιτημάτων μας  με απόφαση της κυβέρνησης. Οι προσφυγές  στη δικαιοσύνη για καταβολή την αναδρομικών και δικαίωση μας με δικαστικές αποφάσεις,  μας ταλαιπωρεί και δημιουργεί πρόσθετα έξοδα, αφού, ως γνωστόν,οι αποφάσεις όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν μας οδήγησαν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Δηλώνουμε την  αντίθεσή μας στο νέο σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση για την κοινωνική ασφάλιση. Δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή η παραχώρηση των εισφορών μιας ολόκληρης ζωής για σύνταξη στους ιδιώτες για κάθε λογής  επενδύσεις.

Δηλώνουμε αποφασισμένοι  να διεκδικούμε αγωνιστικά ό, τι μας αφαιρέθηκε, μαζί με τους υπόλοιπους συνταξιούχους, σαν μια γροθιά, μέχρι την τελική δικαίωση.

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ