Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,“ΑΝΕΜΩΝΕΣ ΨΥΧΗΣ”

29-01-2024, Ω/18:30′

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ ΤΟΎ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το απόγευμα, στο Δημαρχείο Καλλιθέας, σε πλήθος κόσμου, παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο ποιημάτων του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου με τίτλο “ΑΝΕΜΩΝΕΣ ΨΥΧΗΣ”, εκδόσεων ”ΚΕΦΑΛΟΣ”.

Μεταξύ των προσκεκλημένων, την πολύ όμορφη εκδήλωση, που παρουσίασε και διάβασε ποιήματα του Γ.Π., η απαστράπτουσα, γνωστή καταξιωμένη συγγραφέας, ηθοποιός, καθηγήτρια σχολής θεάτρου και ραδιοφωνική παραγωγός κα Φάκου – Θεοδωράκη (σύζυγος κ. Νίκου Θεοδωράκη και επιστήθια φίλη από ετών του Γ.Π) ,μαζί με τον επίσης καταξιωμένο συγγραφέα, ποιητή και βετεράνο δημοσιογράφο κ. Βαγγέλη Παπαδόπουλο (ομοίως, κοινό καλό φίλο από ετών τόσο του Γ.Π όσο και τής Γ.Φ.), τίμησαν με τη παρουσία τους:

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας ΑΣΚΟΥΝΗΣ.

Ο Αντιδήμαρχος πολιτιστικών Καλλιθέας, γνωστός καταξιωμένος καλλιτέχνης κ. Γιώργος ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ.

Ο π. Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ.

Ο π. Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος ΠΟΥΣΣΑΙΟΣ.

Ο π. Υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος κ. Νίκος ΚΟΤΣΙΩΡΗΣ.

Ο Παγκόσμιος, παλαιός πρωταθλητής στίβου κ. Παναγιώτης ΣΑΡΡΗΣ.

Ο γνωστός καταξιωμένος ραδιοφωνικός παραγωγός και υιός του μέγιστου αξέχαστου ΜΙΚΗ, κ. Νίκος ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.

Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Εθνικών κατηγοριών κ. Γιώργος ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ, καθώς και π. συνάδελφοι, παιδικοί φίλοι και συμμαθητές του Γ.Π. από το Δημοτικό σχολείο, αλλά και Γυμνάσιο!

Ο Δήμαρχος κ. ΑΣΚΟΥΝΗΣ, αναφέρθηκε στον άνθρωπο Γ.Π. και το σπουδαίο του ταλέντο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ομοίως και ο κ. Παπαδόπουλος, που προλόγισε μαζί με την εξαίρετη κα Γωγώ ΦΑΚΟΥ – ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, το βιβλίο του.

Μια αληθινά εξαιρετικής ποιότητας εκδήλωση, που κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η συγκινησιακή φόρτιση που επικρατούσε σε όλη τη διάρκεια της!

Ο Γ.Π. ευχαρίστησε από ψυχής ΟΛΟΥΣ τους προσκεκλημένους του, που τίμησαν με την παρουσία τους τόσο τον ίδιο, όσο και το νέο πόνημα του.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ