Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ συμμετέχει στην Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση της Αθήνας και καλεί τα μέλη της σε αγωνιστική συστράτευση με τους λοιπούς συνταξιούχους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, την 15 του Ιούνη και ώρα 10 το πρωί, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) στο συντριβάνι.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το τέταρτο μνημόνιο μαζί με τις περικοπές που ήδη τρέχουν από το νόμο Κατρούγκαλου, το σύνολο των περικοπών από τους συνταξιούχους (νέους και παλιούς) θα φτάσει τα 16,4 δισ. ευρώ. Αυτό μεταφράζεται αναλυτικά παρακάτω σε:

– Κατάργηση ή μείωση της προσωπικής διαφοράς που σημαίνει μείωση συντάξεων μέχρι 18%.

– Κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων (επίδομα ανήλικων τέκνων και επίδομα συζύγου).

– Μείωση του αφορολόγητου ορίου, με ταυτόχρονη κατάργηση των ελαφρύνσεων για τις ιατρικές δαπάνες, που σημαίνει (ένας ολόκληρος μισθός το χρόνο λιγότερος).

– Νέες περικοπές δαπανών για την υγεία, (που σημαίνει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη μας).

Και ο μακρύς κατάλογος συμπληρώνεται με την ισοπέδωση των εργασιακών κ.λπ.

Οι συνταξιούχοι δεν σκύβουν το κεφάλι. Αγωνίζονται χωρίς να κάνουν “εκπτώσεις” για να πάρουν πίσω αυτά που τους έκλεψαν.

Δίνουμε τη μάχη οργανωμένοι στα σωματεία μας. Πιο δυνατά στους αγώνες, δεν σκύβουμε το κεφάλι. Με τον αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε

Με μια μεγάλη συγκέντρωση και πορεία συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιούνη 2017 ξεκίνησαν οι πανελλαδικές κινητοποιήσεις που οργανώνει στο άμεσο διάστημα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ και Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων Νομικών (ΠΣΣΝ).

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ