Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

 Αριθ. Πρωτ. 42           Αθήνα 6 Ιούνη 2017

  Αγαπητοί  συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, στα πλαίσια της  προσπάθειας που καταβάλει, τα τελευταία χρόνια, για την οικοδόμηση μιας ενιαίας κοινωνικοσυναδελφικής συστράτευσης, απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα που υποθηκεύουν στο διηνεκές το μέλλον όλων μας

         ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ       ΕΝΟΤΗΤΑΣ & ΑΓΩΝΑ

σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εν ενεργεία συναδέλφων και σε κάθε φιλότιμο αγωνιστή που επιθυμεί να συμβάλει σε αυτήν την προοπτική.

Η συστηματική αποδόμηση των δικαιωμάτων  όλων μας, είτε αυτών που βρίσκονται στην ενέργεια είτε στην  αποστρατεία, δεν μας επιτρέπει να μένουμε απλοί θεατές στο θέατρο του παραλόγου, ούτε βέβαια να αντιδρούμε μόνο όταν θίγονται τα στενά συντεχνιακά μας συμφέροντα. Είναι προφανές πως οι συνεχείς επιθέσεις των κυβερνώντων, τα τελευταία χρόνια, τόσο στους μισθούς όσο και στις συντάξεις, μας πονάνε όλους το ίδιο, ανεξάρτητα από βαθμούς, διοικητικές θέσεις και υπηρεσιακή κατάσταση.

Κοινή πρέπει να είναι λοιπόν και η δική μας αντίσταση σ΄ αυτές τις επιθέσεις.

Το πολυνομοσχέδιο σκούπα των όποιων εισοδημάτων μας απέμειναν, δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Στον ίδιο βαθμό έχουν πληγεί τόσο οι εν ενεργεία όσο και εμείς οι απόστρατοι πυροσβέστες και, δυστυχώς, το οικονομικό μας μέλλον φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό.

Με αυτόν τον προσανατολισμό στις προθέσεις μας, ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του Π.Σ., να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συντονίσουμε τα βήματα μας και την δράση μας, μέσα από την δημιουργία κοινών συσκέψεων, αποφάσεων, ενημερωτικών περιοδειών, κ.α. κινητοποιήσεων πάνω σε ένα συγκεκριμένο διεκδικητικό πλαίσιο που θα συμφωνήσουμε από κοινού. Έτσι μόνο θα αισθανθούν, τόσο οι εντός, όσο και εκτός της χώρας, κυβερνώντες, τη δύναμή μας.

Σας καλούμε, λοιπόν, σε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας, την Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα  06:00 το απόγευμα στα γραφεία της Π.Ε.Α.Π.Σ. (Πατησίων 5- Ομόνοια), για μια κουβέντα χωρίς προαπαιτούμενα και προκαταλήψεις.

Οι εξελίξεις δεν συγχωρούν αυταπάτες για αυτόνομη δράση αποστράτων και εν ενεργεία και περιχαρακωμένα μέτωπα μακριά από την υπόλοιπη κοινωνία. Όλοι μας θα είμαστε υπόλογοι απέναντι στα παιδιά μας και στις γενιές του μέλλοντος, για το εργασιακό περιβάλλον που θα τους κληροδοτήσουμε.

                           ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΧΑΜΕΝΗ

ΜΕ  ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΓΩΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας
Κώστας Γιαννάκος            Θανάσης Πούλιας

Υ.Γ.  Οι θεσμικοί φορείς  που καλούνται , με την παρούσα, θα  λάβουν και σχετική  ονομαστική     πρόσκληση                 

 
 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ