Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ 27η ΝΟΕΜΒΡΗ

Φίλοι συνάδελφοι μέλη και μη της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου έχει προκηρυχθεί πανελλαδική απεργία. Συμμετέχουν από τους απόμαχους της δουλειάς οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις συνταξιούχων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αποστράτων Ε.Δ. και Σ.Α.

Σε όλη τη χώρα θα γίνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική της ανεργίας, της οικονομικής εξαθλίωσης, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και των δικαιωμάτων εργαζομένων και συνταξιούχων στα μεροκάματα, στους μισθούς, στις συντάξεις, στα ασφαλιστικά δικαιώματα, στην κοινωνική ασφάλιση και υγεία, στην παιδεία. Συμμετέχουμε και εμείς προσθέτοντας στα κοινά προβλήματα και τους αγώνες και τους δικούς μας ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης και της Ευρωπαικής Ένωσης που κάνει κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.

Ενώνουμε τη φωνή διαμαρτυρίας από κοινού με τη ΣΕΑΑ. Σας καλούμε να αφήσετε την  κριτική του καφενείου και τη θέση του θεατή στον καναπέ που βολεύουν τα σχέδια της κυβερνητικής πολιτικής και να κατέβετε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα στη Παλιά βουλή (άγαλμα Κολοκοτρώνη) την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου ώρα 11:00.

 ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ