Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

2015-11-04 00:39

Κάλεσμα Πρωτοβουλίας Αποστράτων για την υπεράσπιση

του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση.

Συνάδελφοι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Έχουμε δεχθεί ήδη τις συνέπειες από την εφαρμογή και των τριών μνημονίων, που ψήφισαν οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και παλιότερα Ν.Δ – ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οι συντάξεις μας ήδη έχουν μειωθεί τουλάχιστον κατά 50%, ενώ η κυβέρνηση ανακοίνωσε το νέο πόρισμα της Επιτροπής για το ασφαλιστικό όπου εξαγγέλλονται νέες ανατροπές στην ήδη εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή – αντιασφαλιστική πολιτική που μέχρι σήμερα έχουν υλοποιήσει όλες οι κυβερνήσεις. Στόχος τους είναι οι συντάξεις να μετατραπούν σε προνοιακά επιδόματα.

Η κυβέρνηση με το 3ο μνημόνιο ανέλαβε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, όχι μόνο για τις νέες περικοπές στις συντάξεις, τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης προς τα Ταμεία, αλλά κυρίως υιοθέτησε τις βασικές αρχές του νέου ασφαλιστικού μοντέλου. Έτσι περιορίζει έως και καταργεί τον αναδιανεμητικό χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, προωθεί σαρωτικές ενοποιήσεις σε ένα Ταμείο, με εξομοίωση των παροχών προς τα κάτω.

Με την ψήφιση του 3ου μνημονίου η κυβέρνηση έχει εντάξει τα επικουρικά μας ταμεία (ΠΣ, ΕΛΑΣ και ΤΑΛΣ) στο Ε.Τ.Ε.Α. Tα Μετοχικά ταμεία (ΜΤ) ΣΞ, ΠΝ, ΠΑ μέχρις στιγμής παραμένουν εκτός. Ταυτόχρονα όμως η κυβέρνηση δεν παραλείπει να κλείνει το μάτι και να υπόσχεται στους εν ενεργεία συναδέλφους των Σωμάτων Ασφαλείας, ότι με τα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα δεν αποκλείει να δεχθεί τη δημιουργία των επαγγελματικών αυτοδιαχειριζόμενων ταμείων με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ύπαρξη των συντάξεων.

Ο δρόμος άνοιξε με τους αντιασφαλιστικούς νόμους του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ, που έδιναν τη δυνατότητα μετατροπής των επικουρικών ταμείων σε επαγγελματικά. Πρόκειται για πολιτική επιλογή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την απαλλαγή του κράτους από τη χρηματοδότηση ή την εγγύηση του συστήματος επικουρικής ασφάλισης και πρόνοιας συνολικά.

Επιπλέον, με την πρόταση αυτή θα χαριστούν οι τεράστιες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, με τη συγκατάθεσή μας και θα συνεχιστεί η λεηλασία των αποθεματικών τους από το μεγάλο κεφάλαιο, αφού με την μετατροπή τους σε επαγγελματικά, θα μπορούν να επενδύουν μέχρι και το 95% των εισφορών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, σε μετοχές, ομόλογα εταιριών και έντοκα γραμμάτια.

Τα Μετοχικά Ταμεία των ΕΔ – ΛΣ, ΕΛΑΣ διατηρούν προς το παρόν σχετική αυτοτέλεια ενώ ουσιαστικά ελέγχονται από το Υπουργείο Εργασίας. Διαχειριστικά προβλήματα και κυρίως η ενιαία πολιτική, που ακολουθήθηκε διαχρονικά σε σχέση με τα αποθεματικά τους, οδήγησε μερίσματα, ΒΟΕΑ κτλ στην εξαΰλωση! Έχει νομοθετηθεί ήδη η κατάργηση των «εισφορών υπέρ τρίτων». Αυτό οδηγεί στην κατάργηση των «κοινωνικών πόρων» που προβλέπονται στην θέση της εργοδοτικής εισφοράς για τα Μετοχικά Ταμεία ΕΔ – ΛΣ, ΕΛΑΣ και που είναι ήδη κατά πολύ μειωμένοι.

Δηλαδή η χρηματοδότηση της επικουρικής ασφάλισης των Σωμάτων Ασφαλείας και των Μετοχικών Ταμείων των ΕΔ – ΛΣ, ΕΛΑΣ θα προέρχεται αποκλειστικά από εμάς τους ίδιους, γεγονός που θα επιφέρει νέες μεγάλες περικοπές στις ήδη πετσοκομμένες παροχές των συνταξιούχων συναδέλφων, αλλά και μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση των εν ενεργεία συναδέλφων μέσω νέων αυξήσεων των εισφορών, δηλαδή νέων μειώσεων στο μισθό τους, με αντάλλαγμα ένα αμφισβητούμενο επίδομα φτώχειας στα γεράματα.

Προωθούν τα επαγγελματικά ταμεία, τη στιγμή που αποκαλύπτεται ξεκάθαρα σύμφωνα και με τις αναλογιστικές μελέτες – προτάσεις, ότι τα τεράστια προβλήματα που παρουσιάζουν τα επικουρικά ταμεία των Σωμάτων Ασφαλείας, από τη διαχρονική λεηλασία των αποθεματικών τους από το ιδιωτικό κεφάλαιο, θα καλυφθούν είτε μέσα από μεγάλες αυξήσεις εισφορών (μέχρι και 66,7%), είτε με μειώσεις παροχών (μέχρι και 34,4%).

Ότι συμβαίνει σήμερα στα επικουρικά των Σωμάτων Ασφαλείας (ενοποιήσεις, μετατροπή σε επαγγελματικά) δείχνει το δρόμο που μπορεί να οδηγηθούν σε ένα επόμενο χρόνο και τα Μετοχικά Ταμεία ΕΔ – ΛΣ, ΕΛΑΣ, με αλλαγή του μετοχικού χαρακτήρα τους σε μια προοπτική για την ενοποίηση όλων των ταμείων, που είναι και ο τελικός στόχος. Ήδη τα πρώτα βήματα έχουν γίνει!

Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, θα πληρώσει το ίδιο τα ελλείμματα με τη ραγδαία μείωση του μισθού και των συντάξεών μας, για να εισπράξουν όταν και όποτε βγούνε στη σύνταξη, ένα επιπλέον επίδομα φτώχειας και εξαθλίωσης.

Υπόσχονται ότι θα μπαίνουν οι εισφορές του κάθε συναδέλφου στον «δικό μας κουμπαρά», ενώ αποκρύπτουν το γεγονός ότι οι συνταξιοδοτικές παροχές θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Εργασίας σύμφωνα με τον νόμο Ρέππα. Αν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν ελλείμματα και δεν λαμβάνονται οι απαραίτητες αποφάσεις για μηδενισμό τους, τότε θα τίθενται υπό καθεστώς αναγκαστικής επιτροπείας από το Υπουργείο Εργασίας και θα οδηγηθούν όλα στο ίδιο αποτέλεσμα δηλαδή στις μειώσεις συντάξεων και παροχών.

Όλα αυτά να μην τα επιτρέψουμε!

Μοναδική μας υποχρέωση, είναι ο συνεχής αγώνας για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας και κατά συνέπεια και του δικαιώματος της αποκλειστικά δημόσιας και δωρεάν κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας.

Τώρα χρειάζεται ξεσηκωμός

και η συμπόρευσή μας με τους υπόλοιπους συνταξιούχους και εργαζόμενους, του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που πλήττονται από τις συνέπειες της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής.

Καμία μείωση στις συντάξεις μας.

Να απορρίψουμε το δίλλημμα που βάζει η κυβέρνηση για σύσταση επαγγελματικού ταμείου ή υπαγωγή στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (Ε.Τ.Ε.Α.) για ΠΣ – ΕΛΑΣ. Είναι ψευδοδίλλημα, διότι με την εφαρμοζόμενη αντιασφαλιστική πολιτική όλων των κυβερνήσεων στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα οδηγηθούμε στο ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή στη χρεοκοπία της κοινωνικής ασφάλισης και στην πλήρη απαλλαγή του κράτους από τις υποχρεώσεις του στους εργαζόμενους.

Συνάδελφοι, σας καλούμε να εμποδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μετατροπή της επικουρικής μας ασφάλισης σε επαγγελματική, που θα επιφέρει νέες δυσβάσταχτες οικονομικές επιβαρύνσεις για όλους μας με αύξηση εισφορών και μεγάλη μείωση στις ήδη υποβαθμισμένες κοινωνικές παροχές.

Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για τη διατήρηση και ενίσχυση του συστήματος της αποκλειστικά δημόσιας και δωρεάν κοινωνικής μας ασφάλισης με πλήρη χρηματοδότηση και εγγύηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Να μην επιτρέψουμε καμιά νέα περικοπή στις κύριες και επικουρικές συντάξεις – μερίσματα και να απαιτήσουμε την αποκατάσταση τους στα επίπεδα του 2009, καθώς και την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης. Πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.

Να επιστραφούν όλα τα λεηλατημένα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και να σταματήσει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στους τομείς της κοινωνικής ασφάλισης (επενδύσεις στο χρηματιστήριο κ.α.) που στόχο έχει να παραδίδει τα χρήματά μας στο μεγάλο κεφάλαιο.

Συνάδελφοι απόστρατοι,

είναι ώρα ευθύνης και αγώνα. Ενωμένοι, να δείξουμε τη δύναμή μας ενάντια στην επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση σ΄ εμάς και τις οικογένειες μας.

Σας καλούμε να δηλώσετε τη συμφωνία σας

με την υπογραφή σας στο κείμενο.

Επίσης καλούμε φορείς αποστράτων και τον καθένα συνάδελφο ξεχωριστά να πάρουν μέρος στην ανοιχτή σύσκεψη που διοργανώνουμε στο ξενοδοχείο STANLEY Οδυσσέως 1 Πλατεία Καραϊσκάκη, στάση μετρό Μεταξουργείο, την Δευτέρα 9 Νοέμβρη (ώρα 18.00: προσέλευση, παράθεση καφέ, 18.30: έναρξη σύσκεψης).

 
 

30 Οκτωβρίου 2015

Η Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση

του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΠΕΑΠΣ), ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ) και Νίκος Καρπής αντιπλοίαρχος ε.α. ΛΣ, Τριαντάφυλλος Μπαλωμένος Β΄ αντιπρόεδρο της Ένωσης αποστράτων αστυνομικών Αττικής, Δημήτρης Μαντζιάρας αναπλ. ταμείας της Ένωσης αποστράτων αστυνομικών Αττικής

 
 
Σημείωση – παράκληση: όσοι συμφωνούν να στείλουν ηλ. μήνυμα στη διεύθυνση: protovoyliaapostraton@gmail.com  με κείμενο:
Συμφωνώ με το κάλεσμα για την υπεράσπιση του δικαιώματος μας στην Κοινωνική Ασφάλιση
(όνομα, επίθετο, ιδιότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας )
 
 
 
 
 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

  1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΠΕΑΠΣ)
  2. ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)

 
ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
1.     Ευθύμιος Τσούνας ανθυποπυραγός ε.α.
2.     Τριαντάφυλλος Μπαλωμένος Β΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης αποστράτων αστυνομικών Αττικής.
3.     Νίκος Παπαναστάσης συνταγματάρχης ε.α. ΣΞ
4.     Γιάννης. Ντουνιαδάκης υποναύαρχος ε.α. ΠΝ
5.     Νίκος Καρπής αντιπλοίαρχος ε.α. ΛΣ
6.     Δημήτρης Μαντζιάρας αναπλ. ταμείας της Ένωσης αποστράτων αστυνομικών Αττικής.
7.     Μάλαμας Τσαρδάκης πλωτάρχης ε.α. ΠΝ
8.     ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΤΙΑΤΟΣ αντισυνταγματάρχης ε.α. ΣΞ
9.     Τριαντάφυλλος Φωτιάδης απόστρατος αξιωματικός ε.α. ΠΝ
10.  Σάββας Θεοδωρής, Αρχιπύραρχος ε.α., αντιπρόεδρος της Π.Ε.Α.Π.Σ
11.  ΑΝΤΩΝΗΣ  ΚΟΥΣΑΛΗΣ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Π.Ν Ε.Α
12.  Eυαγγέλου Νικολαος. απόστρατος Π.Ν
13.  ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ ΑΝΘΥΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ε.α. ΠΝ
14.  ΤΡΑΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΝ
15.  Δημήτρης  Σαραντόπουλος Αξιωματικος ε.α. Π.Ν.
16.  Ρίζας Θεόφιλος απόστρατος του ΠΝ.
17.  Λεωνίδας Παπαθωμάς  Αξιωμ. ε.α  Π.Ν
18.  Χαραλαμπίδης Χρήστος Ανθυπασπιστής
19.  Μιχαήλ Μιχαήλ απόστρατος Ανθυποπυραγός του Π.Σ
20.  Ματουλόπουλος Ευστάθιος
21.  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΑΝΤ/ΧΟΣ ΠΝ εα
22.  Αντώνης Κακαράς, αρχιπλοίαρχος ε.α. συγγραφέας,
23.  Ευθύμιος  ΛΥΓΙΔΑΚΗΣ  Αντ/γος ε.α. ΕΛ.ΑΣ
24.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣ ΣΞ
25.  Ευάγγελος Παναγιωτίδης Σημαιοφόρος(Ε-ΜΟΥΣ).ε.α. Π.Ν
26.  ΜΙΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.
27.  Απόστολος Μασαλής ΣΥΝ/ΧΗΣ(ΠΒ) ε.α.
28.  Κωστής ΣΤΕΦΑΝΟΥ, Ασμχος (Ι) ε.α.,
29.  Ηλίας Βολυράκης Υποστράτηγος ΠΣ ε.α.
30.  ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΘ/ΣΤΗΣ Ε.Α.
31.  Βαγγέλης Κιούσης απόστρατος αξιωματικός ΠΑ
32.  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΧΟΣ ΠΖ εα –
33.  Γιώργος Καραμάνης οργανωτικός γραμματέας της Ένωσης αποστράτων αστυνομικών Αττικής.
34.  ΜΑΛΙΣΙΟΒΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ Π.Ν
35.  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Κώστας Υπομοίραρχος Ελληνικής Χωροφυλακής ε.α.
36.  Αριστείδης Γιαννόπουλος Πλοίαρχος (Ι) ε.α. ΠΝ
37.  ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ Π.Ν.
38.  Κων/νος Κελλάρης Σμχος ε.α.
39.  Λυρής Κων/νος του Μιχαήλ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΠΝ  ε.α.
40.  ΔΑΝΙΟΛΟΣ ΡΩΜΥΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΜΧΟΣ (Ι) ε.α. (ε.ε.: 1953-1991)
41.  ΔΑΝΙΟΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΡΩΜΥΛΟΥ ΣΜΧΟΣ (EA) ε.α.  (ε.ε.: 1982-2008)
42.  Μηνάς Ρασούλης , Ταξίαρχος Τεθωρακισμένος ε.α
43.  Νικόλαος Ψαθάς, Λοχαγός ε.α.
44.  Ευστάθιος Φλώρος απόστρατος αξ/κος ΠΝ
45.  Βασίλης Φάρκωνας απόστρατος αξ/κος ΠΝ
46.  Παναγιώτης Μαλλής Υποστράτηγος ε.α.
47.  Χρήστος Κουτσολιακος— Απόστρατος Επγος (Ρ)
48.  Σπύρος Φραγκογιάννης Πχος ε.α ΠΝ
49.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ (ΚΟΡΥΒΑΝΤΗΣ) ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ Π.Ν
50.  Αθανάσιος Ζαγγογιάννης Απόστρατος Π.Α.
51.  NIΚΟΣ ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Β
52.  KΩΝ/ΝΟΣ  Π. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ.ε.α.
53.  Ευάγγελος  Αντωνόπουλος  Απόστρατος Ανθυποπυραγός ΠΣ
54.  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ εα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ BA, BSc, Dip.MKT, MBA, M.HABA. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ AGSM AE, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
55.  ΔΡ.  NIKOS   ΔΕΝΙΟΖΟΣ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ε.α Οικονομολόγος-Περιφερειολόγος M.Sc. M.Sc. Απόφοιτος ΣΕΘΑ,  Απόφοιτος George Marshall Center for Security Studies
56.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΤΣΙΔΗΣ ΤΧΗΣ (ΠΖ)ε.α.
57.  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΑΝΘΣΤΗΣ
58.  Γεώργιος Τούντας Αντιπλοίαρχος (Ε) ΠΝ ε.α.
59.  Αντιναύαρχος ε.α Γ.Χλιμίντζας Π.Ν
60.  ΠΑΥΛΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ( 7 ΦΟΡΕΣ) ΠΝ
61.  Παπαδάκης Γεώργιος-Τχης(ΤΘ)-ΣΜΥ/Τάξη 1984
62.  ΗΛΙΑΣ Ν. ΣΠΥΡΕΛΛΗΣ ΛΟΧΑΓΟΣ (ΦΠΒ)εα-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓ. ΓΛΩΣΣΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ
63.  Ιωάννης Κουμπαράκης Ανθυποπυραγός  Π.Σ. ε.α.
64.  Χρήστος Τσάκωνας Ανθυποπυραγός  Π.Σ.  ε.α.
65.  Ιωάννης Γκάρλας Ανθυποπυραγός  Π.Σ. ε.α.
66.  Νικήτας Μελισσάκης Πυρονόμος Π.Σ. ε.α.
67.  Ανδρέας Ριτσώνης Ανθυποπυραγός Π.Σ. ε.α.
68.  Νικόλαος Ζαγγανάς Ανθυποπυραγός  Π.Σ. ε.α.
69.  ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΧΗΣ ΣΞ
70.  ΣΧΗΣ Ε,Α, ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
71.  Παπαδόπουλος Γιώργος ΣΞ, ΕΑ Ανθστης (ΔΒ)
72.  Αναστάσιος Γρηγοριάδης Ανχης ε.α
73.  ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΧΗΣ εα (ΑΣ)
74.  Αδαμόπουλος Προκόπιος Αντιπλοίαρχος ε.α. ΠΝ
75.  Βαπορίδης Σωτήρης  Αξιωματικός εα ΠΝ
76.  Αντώνης Παρασκευόπουλος, απόστρατος ΣΞ
77.  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΟΥ ΠΥΡ/ΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
78.  Αντιπτέραρχος(Ι) Αθανάσιος Ντούρμας
79.  ΧΑΛΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ ΠΝ ΕΑ
80.  Χρήστος ΝΤΖΟΥΦΡΑΣ Αντιστράτηγος ΕΛ ΑΣ ε.α.
81.  Ιωάννης Κακογιάννης Ταξχος εα ΣΞ
82.  Λαψάνης Στυλιανός, ε.α Ασμχος Π.Α
83.  Μαχιάς Νικόλαος, Επχος ε.α.
84.  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ, ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΣ (ΥΓ) Ε.Α.,
85.  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣ, ΑΝΘ/ΓΟΣ Ε.Α, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΑΠΣ,
86.  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΥΡΑΓΟΣ Ε.Α., ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΑΠΣ,
87.  ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΟΝΔΡΟΣ ΑΝΘ/ΓΟΣ Ε.Α., ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΑΠΣ,
88.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ, ΠΥΡΑΡΧΟΣ Ε.Α., Μέλος της Ε.Ε της ΠΕΑΠΣ, πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Π.Σ,
89.  ΔΡ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΟΡΙΣΗΣ, Δασολόγος, Αντιστράτηγος ΠΣ ε.α, Διδάκτωρ του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π, Πρόεδρος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Π.Σ.,
90.  Βασίλης Καλαμιώτης τχης (πβ) εα
91.  Παναγιώτης Αλεξόπουλος Επ/ός εα μηχ/κός- οικονομολόγος
92.  Κακαρούντας Ευάγγελος Πχης (εα) ΠΝ
93.  Ιωάννης Ράπτης Πυρονόμος  Π.Σ. ε.α.
94.  Κωνσταντίνος Σιάτρας Πυρονόμος  Π.Σ. ε.α.
95.  Κώστας Βερτζίνης Πλοίαρχος ε.α ΠΝ
96.  ΜΠΟΥΚΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ απόστρατος αξ/κος ΠΝ
97.  Γιάννης Σαΐτης , Ταξίαρχος Ε.Α. (Τεχνικού Σώματος) Σ.Ξ.
98.  Γιάννης Γ. Αγγέλου Σχης (ΜΧ) εα  ΜΒΑ, Ms’c
99.  ΝΟΥΡΑΓΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΘΣΤΗΣ (ΥΓ) ε.α
100. Κωνσταντίνος Γκορτζής Αντιναύαρχος Π.Ν. ε.α.
101. Νικόλαος Κλέτσας, Απόστρατος Αξκός Π.Α
102. ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΌΣ ε.ε. ΠΣ
103. ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
104. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΕΝΟΣ ΤΑΞΧΟΣ Ε.Α, (ΣΣΕ 76)
105. Οικονόμου Θεόδωρος ανθ/γος ΠΣ ε.α
106. Νικήτας Ιωάννη  Καλογιαννάκης Aστυνομικός Δ/ντής ε.α Ειδικός Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΣΑ).
107. ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Α
108. Σακαβέλης Δημήτριος Συνταγματάρχης ε.α.
109. Μαυρογόνατος Ευάγγελος  Ανχης ε.α. ΕΑΑΣ Κιλκίς
110. ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΧΗΣ(ΥΠ) ε.α.

Τελευταία ενημέρωση

4 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/oi-ypografes-toy-kalesmatos-synechizontai/
Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα δωρεάν: http://www.webnode.gr

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ