Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΜΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΜΕΡΑ…

09-11-2022, Ω/11:55′


Μια χαμογελαστή, αισιόδοξη ανάσα μας έδωσε σήμερα το τεράστιο ποτάμι λαού που πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της Γενικής Απεργίας.
Ελπίζουμε οι μεγαλειώδεις σημερινές διαδηλώσεις να αποτελέσουν την αφετηρία, ώστε ο λαός να αποτελέσει τον πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων και να σταματήσουν άλλοι να αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς και εναντίον μας.
Πράγματι σήμερα η Αθήνα έγινε μια ωραία πόλη. “Χρωματίστηκε” από υψωμένες γροθιές, “ανάσανε” από ταξικά συνθήματα, “χαμογέλασε” από ελπίδα. Ελπίδα, ότι ο ‘εχθρός’ του λαού, σύντομα θα γίνει παρελθόν.
Σήμερα είχαμε μια απ’ τις μεγαλύτερες απεργίες των τελευταίων ετών και αυτό από μόνο του είναι αισιόδοξο. Το ζητούμενο είναι να μην αποτελέσει μια φωτοβολίδα και οι λαϊκοί αγώνες να κλιμακωθούν και να συντονιστούν.
Μπροστά στο νέο κύμα φτωχοποίησης, στις κυβερνητικές απάτες με τα “καλάθια του νοικοκυριού”, και την κυβερνητική επιδοματική πολιτική κοροϊδίας, μόνο η ανάσταση του λαού μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση η οποία δεν είναι άλλη παρά το σύνθημα που βροντοφωνάχτηκε σήμερα από τους διαδηλωτές: «Πανάκριβο το ρεύμα, πανάκριβη ζωή, οργάνωση κι αγώνας, η μόνη επιλογή» !
Εμείς είμαστε οι μοναδικοί παραγωγοί του κοινωνικού πλούτου, που μας τον απομυζούν μια δράκα βδέλλες και μας αναγκάζουν σε μια θλιβερή επιβίωση. Πρέπει να ξεκολλήσουμε απ’ τις αυταπάτες της κανονικότητας και να παλέψουμε “να ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς”!!!

 

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ