Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ Π.Σ. ΣΤΟ 251 ΓΝΑ

08-11-2019,Ω/14:40′

Πολύ πρόσφατα, τα ιατρεία του Πυροσβεστικού Σώματος μετακόμισαν από την οδό Αχαρνών & Κεφαλληνίας, που βρίσκονταν τα τελευταία χρόνια, στις εγκαταστάσεις του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας , το οποίο, όπως είναι γνωστό βρίσκεται στην οδό Κατεχάκη (απέναντι από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη).

Συγκεκριμένα οι διοικητικές υπηρεσίες και το γραφείο του Αρχιάτρου της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Π. Σ., στεγάζονται στον 7ο όροφο του νοσοκομείου (ακριβώς απέναντι από την κεντρική πύλη εισόδου) και οι γιατροί βρίσκονται στην αντίστοιχη, με την ειδικότητά τους, κλινική.

Προς το παρόν, οι γιατροί μας θα βλέπουν ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, μέσω ραντεβού, όπως συμβαίνει και με τους γιατρούς της Πολεμικής Αεροπορίας.

Υπενθυμίζουμε πως οι Απόστρατοι του Π.Σ., οι σύζυγοί τους και τα παιδιά ηλικίας 15-18 ετών, μπορούν να χρησιμοποιούν το 251 ΓΝΑ. Ιδιαίτερα για τα παιδιά μας, μπορούν να το επισκέπτονται και μέχρι την ηλικία των 23 ετών, εφόσον είναι φοιτητές.

Το πλέον θετικό (για το οποίο η Π.Ε.Α.Π.Σ. αγωνίζεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια) είναι πως θα πάψουν, τελικά, να χρησιμοποιούνται διαφορετικές λίστες ραντεβού (όπως ίσχυαν μέχρι τώρα) για τους προερχόμενους από το Πυροσβεστικό Σώμα, με αποτέλεσμα οι της Πολεμικής Αεροπορίας να προηγούνται κι εμείς να βρίσκουμε ελεύθερο ραντεβού σε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Προς τούτο, όπως μας ενημέρωσε ο Διευθυντής της Υγειονομικής μας Υπηρεσίας κ. Απόστολος Σταμάτης, όρισε δύο συναδέλφους στην ομάδα λήψης των ραντεβού, οι οποίοι και θα παρακολουθούν την ισότιμη αντιμετώπισή μας.

Τα ραντεβού, όπως είναι γνωστό, μπορούν να “κλείνονται” είτε αυτοπροσώπως στο ισόγειο των εξωτερικών ιατρείων (ακριβώς απέναντι από την είσοδό τους) ή μέσω του τηλεφώνου 210 7463 300.

Βασική προυπόθεση για την είσοδο στο 251 ΓΝΑ, των Αποστράτων και των μελών των οικογένειών τους, που δικαιούνται πρωτοβάθμια φροντίδα και νοσηλεία, είναι να είναι εφοδιασμένοι με ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Το Δελτίο αυτό εκδίδεται από την Π.Ε.Α.Π.Σ. δωρεάν και έχει ισόβια ισχύ. Βοηθάει δε, εκτός των άλλων και στην πρόσβαση στους υπαίθριους χώρους του νοσοκομείου, με το αυτοκίνητό μας.

Περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από τη νέα λειτουργία της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Π.Σ., θα μας δώσει ο Αρχίατρός μας, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6η απογευματινή, κατά τη διάρκεια της Ιατρικής Ημερίδας με θέμα “μυοσκελετικές παθήσεις και τρόποι αντιμετώπισής τους” στην οποία θα είναι ο κεντρικός ομιλητής.

 
 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ