Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ Π.Σ ΣΤΟ 251 Γ.Ν.Α

30-11-2018, Ω:/23¨10

Mε την 1808/27.11.2018 τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση προς ψήφιση, ρυθμίζονται θέματα αναφορικά με την Υγειονομική Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος. Συγκεκριμένα προβλέπεται η μετεγκατάσταση της Υγειονομικής Υπηρεσίας στις δομές του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, προκειμένου οι ιατροί του Πυροσβεστικού Σώματος να τοποθετούνται στο 251 Γ.Ν.Α. και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους δικαιούχους αυτού επ’ ωφελεία και των δύο φορέων, επιφέροντας, περαιτέρω, εξοικονόμηση πόρων από τη συστέγαση των δύο Υγειονομικών Υπηρεσιών.

Η τροπολογία αυτή, εκτιμά η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, αν και θετική, από την άποψη δυνατότητας εξετάσεων χωρίς παραπεμπτικά στο 251 ΓΝΑ, απέχει κατά πολύ από τις υποσχέσεις των ΑΝΕΛ στη συνάντηση που είχαμε ως Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α.Π.Σ το Μάρτιο του 2017 για την ισοτιμία του προσωπικού του Π.Σ και των αποστράτων σε σχέση με την Αεροπορία και την αλλαγή του Κανονισμού του 251 ΓΝΑ. Η εξοικονόμηση πόρων από τη μεταστέγαση της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος στο 251 μένει κενή σε στενά μόνο οικονομικά πλαίσια χωρίς τη δικαίωση του πυροσβεστικού προσωπικού και των αποστράτων σε ισότιμη ιατροφαρμακευτική φροντίδα και κάλυψη των μελών των οικογενειών μας όπως συμβαίνει με τους συναδέλφους μας στην  Πολεμική Αεροπορία. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό κείμενο από τη συνάντηση με τους ΑΝΕΛ και ολόκληρη την τροπολογία για να μπορέσετε να εννοήσετε που ακριβώς αυτή στοχεύει!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

[pdf-embedder url=”http://www.peaps.gr/wp-content/uploads/2018/11/ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΓΙΑ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ-ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ-Π.Σ-251-Γ.Ν.Α.pdf” title=”ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Π.Σ – 251 Γ.Ν.Α”]

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ