Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση των συνταξιούχων

Πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία των συνταξιούχων στην Αθήνα στην οποία μετείχαν πολλά μέλη της Ένωσής μας. Στην  συγκέντρωση  απεύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης Δρ. Διονύσιος Π. Βορίσης.
Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες
Δεν πέρασαν ούτε δύο μήνες από την τελευταία μας συγκέντρωση και ήταν αρκετοί για φανούν οι προθέσεις για τη συνέχιση, με πιο άγριο ρυθμό, όλων των αντιλαϊκών μέτρων που μας επιφυλάσσει η τρικομματική κυβέρνηση κατ’ εντολή των ξένων και ντόπιων διευθυντηρίων.
Οι εξαγγελίες του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για σύνταξη -επίδομα στα 360 ευρώ, του υφυπουργού Ανάπτυξης για πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας, και του υπουργού Οικονομικών για χαράτσι μέχρι και στους οικογενειακούς τάφους δεν προαναγγέλλουν τίποτε το θετικό για το μέλλον μας.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει και διαπραγματεύονται, προβάλλεται μάλιστα κατά κόρον από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι το ΦΠΑ στην εστίαση. Λες και αυτό είναι το κυρίαρχο πρόβλημα του Ελληνικού λαού. Δεν τους ενδιαφέρει ότι η οικονομία της χώρας μας βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια σε ύφεση και μας κοροϊδεύουν μάλιστα λέγοντας ότι είναι πολύ θετικό που έπεσε ο ρυθμός της.

Απέναντι σε όλα αυτά όλοι εμείς εξακολουθούμε να απαιτούμε:

Αποκατάσταση στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, στα δώρα, επιδόματα, καμία περικοπή στις Κοινωνικές Δαπάνες, στα Φάρμακα, στην Υγεία και την Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη. Κατάργηση των χαρατσιών της φοροληστείας, και των φόρων στο πετρέλαιο. Κατάργηση όλων των αντεργατικών, αντιασφαλιστικών, αντιλαϊκών νόμων, μνημονίων, εφαρμοστικών νόμων και δανειακών συμβάσεων, που μας έχουν καταδικάσει στη φτώχεια, τη δυστυχία, την εξαθλίωση.
Οι συνταξιούχοι μαζί και οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει με το μόχθο τους και το αίμα της ζωής τους τα πάντα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, αντίθετα μας χρωστάνε.

Διεκδικούμε αξιοπρεπή διαβίωση για εμάς και τις οικογένειες μας. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και θα νικήσουμε.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ