Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ

31-01-2018, Ω/23:15΄

Συνήλθε, χθες Τρίτη 30 Ιανουαρίου η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος με αποκλειστικό θέμα την τροποποίηση του Καταστατικού της Ένωσής μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α.Π.Σ έφερε στη Γενική Συνέλευση τροποποιημένο Καταστατικό που συντάχθηκε με την επιμέλεια του δικηγόρου κ. Τσόβολου που τοποθετήθηκε αρχικά παρουσιάζοντας εν συντομία τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να τροποποιηθεί το καταστατικό της Ένωσής μας.


Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Κώστας Γιαννάκος παρουσίασε το προτεινόμενο Καταστατικό της Ένωσης με τις τροποποιήσεις, άρθρο κατ΄άρθρο, στη Γενική Συνέλευση. Μέλη της Γενικής Συνέλευσης παρουσίασαν προτάσεις για επιμέρους αλλαγές στο προτεινόμενο καταστατικό που τέθηκαν σε ψηφοφορία και αναλόγως του αποτελέσματος αυτής διαμορφώθηκαν εκ νέου ή παρέμειναν ως είχαν.

Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος μεταξύ των μελών ως προς την εκπροσώπηση της Ένωσης, τη συνεργασία μας με τους συναδέλφους μας των Ε.Δ και Σ.Α. αλλά και  με όλες τις συνταξιουχικές οργανώσεις, με άλλες  ενώσεις και συλλόγους. Συζητήθηκαν ο χρόνος υποβολής υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες, ο τρόπος ψηφοφορίας στις Γ.Σ. ως προς το Διοικητικό απολογισμό και την έγκριση ή μη της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο χρόνος λειτουργίας των Διοικητικών Συμβουλίων μεταξύ των αρχαιρεσιών (δύο ή τρία) και οι αρμοδιότητες εν γένει των Δ.Σ.

Στη Συνέλευσή μας παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος κ. Δημήτρης Ζέρβας που χαιρέτισε τις διαδικασίες για τροποποίηση (εκσυγχρονισμό) του Καταστατικού μας και δήλωσε τη θέληση για μεγαλύτερη συνεργασία με την Ένωσή μας

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ