Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Αναδημοσιεύουμε ” κάλεσμα απόστρατων αστυνομικών ” της Πρωτοβουλίας Αποστράτων:
25-01-2016

Καταγγέλλουμε  την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο- έκτρωμα που ισοπεδώνει ό,τι δεν πρόλαβαν να γκρεμίσουν η Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ, στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Μέχρι σήμερα όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έκαναν μεγάλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις με μειώσεις πάνω από 50%, κούρεψαν τα αποθεματικά και συγχώνευσαν τα ταμεία, καθιέρωσαν ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, πετσόκοψαν το εφάπαξ.

Από αυτούς πήρε τη σκυτάλη η σημερινή κυβέρνηση αυξάνοντας τη συμμετοχή μας στις παροχές υγείας. Με το αντιασφαλιστικό σχέδιο – λαιμητόμο βάζει οριστικά τέλος σε ότι είχε απομείνει από την Κοινωνική Ασφάλιση που οι εργαζόμενοι καταχτήσανε με αγώνες.

Γι’ αυτό χρειάζεται σήμερα, να ξεσηκωθούμε, απόστρατοι και εν ενεργεία αστυνομικοί.

Να συμπορευτούμε με όλο το λαό που αγωνίζεται να μην περάσει το νομοσχέδιο από τη Βουλή.

Να βροντοφωνάξουμε: Τώρα να το πάρει πίσω η κυβέρνηση.

Να μην περάσει η επιδίωξη της κυβέρνησης να μας διαχωρίσει από τον υπόλοιπο αγωνιζόμενο λαό με το δόλωμα των επαγγελματικών ταμείων που κρύβει παγίδες και έχει στόχο να παραδώσει τις εισφορές μας για σύνταξη και ασφάλιση στα νύχια των τραπεζών και των ασφαλιστικών εταιρειών. Θα μετατρέψουν την περιουσία των ταμείων σε μετοχές – χαρτιά.

Θα γίνουμε πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών, αγοράζοντας συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά πακέτα – προϊόντα. Οι εισφορές θα αυξάνονται διαρκώς με ταυτόχρονη μείωση των παροχών.

Εμείς οι απόστρατοι αστυνομικοί, δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι η ώρα, να αγωνιστούμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, για να μην έρθει το νομοσχέδιο – λαιμητόμος στη Βουλή, να το πάρει πίσω η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Καλούμε τους απόστρατους συναδέλφους αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς να πυκνώσουν τις γραμμές της «Πρωτοβουλίας Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση».

Καλούμε επίσης τους εν ενεργεία συναδέλφους μας αστυνομικούς, να σκεφτούν ότι προέρχονται και αυτοί από λαϊκές οικογένειες και πλήττονται από τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Να αντιταχθούν στον αυταρχισμό και την καταστολή.

Να απομονώσουν κάθε φωνή που προωθεί το ρατσισμό και την ξενοφοβία. Να βάλουν στο περιθώριο το ναζιστικό – εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που θέλει τα Σώματα Ασφαλείας να εντείνουν ακόμα περισσότερο τον αυταρχισμό και την καταστολή προς τους εργαζόμενους που διεκδικούν και αγωνίζονται για το δίκιο τους.

Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της Ε.Ε, του Δ.Ν.Τ. το προσωπικό  των Σωμάτων Ασφαλείας έχει υποχρέωση να αφουγκραστεί τον αγωνιζόμενο λαό μας.

  • Οργανώνουμε τον αγώνα μας στο πλάι του λαού για το Κοινωνικό Δικαίωμα της Αποκλειστικά Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης για όλο το λαό.
  • Συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στη δράση για να μην έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο έκτρωμα.
  • Δυναμώνουμε την «Πρωτοβουλία Αποστράτων».
  • Πολλαπλασιάζουμε τη δύναμη του λαού!
  • Όλοι στο δρόμο να παλέψουμε για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ε.Ε.

 ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Καραμάνης Γιώργος, Οργ. Γραμ. της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Αττικής
Μαντζιάρας Δημήτρης, Αναπλ. Ταμίας της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Αττικής
Μπαλωμένος Τριαντάφυλλος, Β΄ Αντιπρ. της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Αττικής

Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/kalesma-apostraton-astynomikon1/

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ