Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΥΚΗΝΕΣ

02–05-2018,Ω/10:00΄

Με επιτυχία διοργανώθηκε, με απόφαση του Δ.Σ της Π.Ε.Α.Π.Σ και μετά από προτροπή του αγαπητού συνάδελφου και μέλους της Π.Ε.Α.Π.Σ Βαγγέλη Μιχαλόπουλου, ημερήσια εκδρομή στο Άργος – Ναύπλιο – Μυκήνες.


Οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και το ιστορικό Παλαμήδι και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν συναδέλφους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ναυπλίου, να κάνουν ένα περίπατο στο γραφικό Ναύπλιο, να γευματίσουν σε δείπνο που παρέθεσε ο συνάδελφος Βαγγέλης Μιχαλόπουλος και να χορέψουν σε τραγούδια που παίχθηκαν από μουσική ορχήστρα που είχε διαθέσει ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδρομείς κατά το δείπνο συναντήθηκαν και με απόστρατους συναδέλφους της ευρύτερης περιοχής του Άργους, Τρίπολης, Σπάρτης και όμορων περιοχών και αντάλλαξαν συζητήσεις και αναμνήσεις για τα χρόνια που πέρασαν σαν πυροσβέστες αλλά και για τη σημερινή κατάστασή τους. Στο δείπνο, μας τίμησε με την παρουσία του, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Τέλος, πριν την αναχώρηση για την επιστροφή, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν για ένα καφέ και αναμνηστικές φωτογραφίες και το Λουτράκι.

Οι εκδρομείς, αλλά και όλα τα μέλη της Π.Ε.Α.Π.Σ., θα έχουν τον Ιούνιο τη δυνατότητα 8ήμερης απόδρασης από την Ελλάδα με εκδρομή που προγραμματίσθηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης σε Βενετία και Δαλματικές ακτές. Ενδιάμεσα προγραμματίζονται εκδηλώσεις στα γραφεία μας όπως η σημερινή στις 6.30΄ το απόγευμα για τα Ελληνοτουρκικά και τις διεθνείς εξελίξεις στην περιοχή από την  Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην κοινωνική ασφάλιση και η βράβευση και η απότιση τιμής στον απόμαχο συνάδελφο, πολυγραφότατο συγγραφέα και ποιητή, Βύρωνα Δάβο, την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 και ώρα 7 το απόγευμα, από τη Στέγη Πυροσβεστικού Πολιτισμού.

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ