Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΒΑΡΗΚΟΙΑ

19-04-2018 Ω/17:50΄

Η Π.Ε.Α.Π.Σ. διοργανώνει, την Τρίτη 24 Απριλίου και ώρα 12:00’ το μεσημέρι, ημερίδα μέσα από την οποία θα ενημερωθούν τα μέλη του συλλόγου μας για τα σημάδια, τις συνέπειες και τους τρόπους αντιμετώπισης της βαρηκοΐας καθώς και τη σπουδαιότητα της καλής ακοής.

Η εκδήλωση θ’αρχίσει με ομιλία διακεκριμένου γιατρού (ωτολαρυγγολόγου) και θα κλείσει με την παρουσίαση, από εξειδικευμένο ακοοπροθετιστή, των ειδικών ακουστικών βοηθημάτων που απαιτούνται για τη βελτίωση της ακοής και κατά συνέπεια της ίδιας της ζωής του πάσχοντα.

Στο τέλος, ο γιατρός θα δει (ΔΩΡΕΑΝ), έναν-έναν ξεχωριστά, όσους από το ακροατήριο επιθυμούν να διερευνύσουν την ακουστική τους ικανότητα και να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.

Πρόκειται για μία σημαντική εκδήλωση που θα πρέπει να την παρακολουθήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός συναδέλφων, γιατί στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχει κατέβει αισθητά ο μέσος όρος ηλικίας εκείνων που έχουν προβλήματα ακοής. Ιδιαίτερα όσοι έχουν εκτεθεί, επί μακρόν, σε θορύβους εμφανίζουν προβλήματα ακοής σε νεώτερη ηλικία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να τους δει ο γιατρός, θα πρέπει, αν είναι δυνατόν, να το κάνουν γνωστό στην Ένωση μέχρι 20 Απριλίου 2018.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α.Π.Σ.

                          Ο Πρόεδρος

                       Κώστας Γιαννάκος

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ