Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Η ΣΤΕΓΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ!!!

13-10-2018, Ω:10:30′

ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1911 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ


Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, μέσω της Στέγης Πυροσβεστικού Πολιτισμού, διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση της ιστορίας του πυροσβεστικού αυτοκινήτου, στο διάβα του χρόνου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, όπως πάντα, στο φιλόξενο χώρο των γραφείων της (Πατησίων 5, 7ος όροφος – μέσα στεη στοά) την ερχόμενη Τρίτη (16 Οκτωβρίου) και ώρα 7 το απόγευμα.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο συνάδελφος Δημήτρης Φραγκιάς που ανάλωσε το μεγαλύτερο μέρος του υπηρεσιακού του βίου, και όχι μόνο, στην έρευνα και μελέτη  των πυροσβεστικών οχημάτων. Τα τελευταία δε χρόνια κατέχει μια αξιοζήλευτη συλλογή από  τέτοιες μινιατούρες που εκθέτει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού του.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης – παρουσίασης, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση και θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μοιραστούν τις καλοκαιρινές τους εμπειρίες, να απαντηθούν τρεχοντα  προβλήματα και ανησυχίες και να φρεσκάρουν τη μνήμη τους, ή και να μάθουν ακόμα, τη μηχανοκίνητη ιστορία του Σώματός μας.
Σας περιμένουμε για ένα ακόμη μαζικότερο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα των εκδηλώσεων – παρουσιάσεων της Στέγης Πυροσβεστικού  Πολιτισμού, μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα.
 
 
 
 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ