Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

05-07-2022, Ω/15:40′

Η εικονιζόμενη κυρία Σάρπ πρόεδρος του ΣτΕ αφού εισέπραξε, τα αναδρομικά από τις περικοπές που τις έγιναν στον μισθό της, μέχρι φράγκο, και τακτοποίησαν και τον μισθό της ανάλογα στο προ του 2012 ύψος του, έγινε “βασιλικότερη” της κυβέρνησης.
Λυπηρό για μια δικαστική λειτουργό, αλλά έτσι τουλάχιστον προσπαθεί να μας πείσει με τις
αποφάσεις της.
Στο ψήφισμα όμως Δικαστών και Εισαγγελέων συμφώνησε φαρδιά πλατιά ότι: τα αποθεματικά των ταμείων ασφάλισης, που τελικά εξαφανίστηκαν, «χρησιμοποιήθηκαν έξω από τον φυσικό τους προορισμό».
Ας της υπενθυμίσουμε λοιπόν ότι: κάθε προϊόν κλοπής ληστείας ή υπεξαίρεσης κτλ «είθισται» να “χρησιμοποιείται” από αυτούς που την διέπραξαν , έξω από τον φυσικό του προορισμό.Και βεβαίως για αυτούς που διαπράττουν κλοπή ή υπεξαίρεση κτλ πιθανόν να είναι η τελευταία λύση για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα…Δεν έπεται όμως ότι είναι και η νόμιμη.
Τι λέει όμως για αυτό η ποινική μας δικονομία και τι κάνει για αυτό η κυρία δικαστικός, σαν
δικαστής;;;;
Μήπως απολύτως τίποτα.;;;
Και επεξηγούμαστε: Η απώλεια και εξαφάνιση των αποθεματικών κεφαλαίων όλων των ταμείων ασφάλισης, η υποχρεωτικά πληρωμένη από τους εργαζόμενους 4 γενεών καθώς και η έντοκή της απόδοση 60 χρόνων, ανάγκασε πλέον τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων να αποφασίσουν την
κρατική συμμετοχή στις συντάξεις.
Αυτό βεβαίως, συν τοις άλλοις, οδήγησε σε υπέρμετρο εξωτερικό δανεισμό, και οδηγηθήκαμε σαν χώρα στα πρόθυρα χρεοκοπίας και στα μνημόνια .
Αυτό το καταλαβαίνει και ο τελευταίος Έλληνας!
Επομένως, ανάγκη πάσα ήταν να δεχθούμε μεν την είσοδο μας στα μνημόνια, σαν αναγκαστική
λύση, όπως ισχυρίζεται με την απόφασή της η κυρία δικαστικός, αλλά ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη θα ήταν να ερευνήσουμε ποιός, πώς, και γιατί εξαφάνισε τα αποθεματικά κεφάλαια όλων των ταμείων τα πληρωμένα από 4 γενιές εργαζόμενων, όπου είχαν σαν “φυσικό προορισμό” τη σταθεροποίηση και ενίσχυση των συντάξεων .
Για αυτό το τελευταίο, “oύκ ήν φωνή, ουδέ ακρόαση”.. όχι μόνον από την κ. Σάρπ, αλλά γενικά, από την δικαστική εξουσία….
https://www.facebook.com/groups/249190295721306/user/100005001572354

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ