Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Η Π.Ε.Α.Π.Σ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ 17Η ΜΑΗ

11-05-2017, Ω/ 13:35΄

H Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος συμμετέχει στην απεργία την 17η  Μάη, απαντώντας στα βάρβαρα αντιασφαλιστικά – φορομπηχτικά μέτρα που φέρνει στη Βουλή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Καλεί σε συστράτευση όλους τους συναδέλφους των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας είτε στην ενέργεια είτε στην αποστρατεία, με το εργατικό και συνταξιουχικό λαϊκό κίνημα.

  • Να γίνουν τα αιτήματά μας με τη μαζική – αγωνιστική συμμετοχή μας εφαλτήριο ανατροπής της μονόφθαλμης και αλλήθωρης στήριξης των μονοπωλιακών ομίλων από Κυβέρνηση – Ε.Ε -Δ.Ν.Τ με την παράλληλη καταδίκη των εργαζομένων και συνταξιούχων στους μισθούς, συντάξεις και την κοινωνική ασφάλιση.
  • Να αποσυρθεί τώρα ο «νόμος λαιμητόμος που κατεδαφίζει την κοινωνική ασφάλιση και οδηγεί σε νέες περικοπές στις συντάξεις».
  • Όχι στη διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης, όχι στην καταδίκη των παιδιών μας αλλά και των συναδέλφων που βρίσκονται στα σκαλοπάτια της συνταξιοδότησης.
  • Τα βάρη της κρίσης να πληρώσουν όσοι τα δημιούργησαν
  • Όχι άλλα προνόμια στους επιχειρηματικούς ομίλους για την αύξηση της κερδοφορίας τους μέσα από τη δική μας φτωχοποίηση.

Το Δ.Σ της Π.Ε.Α.Π.Σ

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ