Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ

6 Μαρτίου 2017, Ω: 22:00΄

  Πραγματοποιήθηκε  η Γενική Συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ), την περασμένη Κυριακή, στο ξενοδοχείο STANLEY (Πλατεία Καραΐσκάκη) στην Αθήνα με τη συμμετοχή δεκάδων μελών της αλλά και την παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου ΠΣ Βασίλειου Καπέλιου και του Υπαρχηγού Διοικητικής Υποστήριξης Αντιστρατήγου ΠΣ Σωτήριου Τερζούδη από υπηρεσιακής πλευράς.

  Από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας ο Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω κωλύματος και τηλεφωνικά ευχήθηκε σε όλους μας καλή χρονιά με υγεία.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους και ευχήθηκε υγεία και καλή τύχη για το 2017.

    Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ στον τομέα της Πολιτικής προστασίας και μέλος της Ένωσής μας Στάθης Ανθόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών – Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Αντώνης Κούκουζας  και ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Χάλαρης, ο γενικός σύμβουλος στην ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Σκιαδόπουλος, η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ) με τον Πρόεδρό της Αντιναύαρχο ε.α Γιώργο Ροΐδη, η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (Κ.ΕΘ.Α) με τον Πλωτάρχη ΠΝ ε.α Μάλαμα Τσαρδάκη, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αποστράτων με τον Αντιπλοίαρχο ΠΝ ε.α Χρήστο Δεληδήμου, η Πρωτοβουλία Αποστράτων με το σημαιοφόρο Π.Ν ε.α Γιώργο Κατίδη, ο Σύλλογος αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α (Σ.Α.Σ) Αντισμήναρχος ε.α Παναγιώτης Βούλγαρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποστράτων Πυροσβεστών Κιλκίς Σιάλκας Δημήτριος. Πλήθος συναδέλφων όλων των βαθμών, τίμησαν την εκδήλωση.

Η εκδήλωση άρχισε με τον απολογισμό των πεπραγμένων του έτους 2016 από τον Πρόεδρο Κώστα Γιαννάκο. Τον οικονομικό απολογισμό παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Πούλιας. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, ομόφωνα εγκρίθηκε  ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ της Π.Ε.Α.Π.Σ.

O Πρόεδρος της Π.Ε.Α.Π.Σ παρουσίασε προτάσεις του Δ.Σ για υλοποίηση το τρέχον έτος και τις έθεσε σε ψηφοφορία στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης που έγιναν αποδεκτές:

  • Έγκριση ανακαίνισης των γραφείων μας
  • Παράδοση ατομικού πυροσβεστικού εξοπλισμού (στολών πυρκαγιών, μέσων προστασίας κλπ) στην ΠΕΑΠΣ για να δοθούν στην Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
  • Πρόταση για απόδοση του 50% της συνδρομής στους περιφερειακούς συλλόγους αποστράτων πυροσβεστών όσων μελών είναι εγγεγραμμένοι και στους δύο φορείς (ΠΕΑΠΣ, περιφερειακό σύλλογο).
  • Σύσταση επιτροπής που θα επεξεργαστεί τη διόρθωση του Καταστατικού μας.
  • Εκδρομή στα Ζαγοροχώρια, δηλώσεις συμμετοχής
  • Σε περίπτωση εφαρμογής της κράτησης των συνδρομών μας από το ΕΤΕΑ, όσοι έχουν πληρώσει τη συνδρομή του 2017, θα συμψηφιστεί η συνδρομή τους σε εκείνη του 2018.
  • Έγκριση απόδοσης οδοιπορικών σε μέλος μας για τη δωρεά προσφορά λογιστικών υπηρεσιών στην Ένωση.

Ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος ευλόγησε την πίτα της Ένωσης και μοιράστηκαν τα κομμάτια της πίτας στους καλεσμένους και τα μέλη μας. Υπήρξε και κλήρωση δώρων (ταξιδιών, αντικειμένων, υπηρεσιών κλπ) προσφορές κάποιων μελών μας, που αποτέλεσε και ευχάριστη έκπληξη.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση που ένωσε μνήμες, το σήμερα με το χθες και κυρίως μας έδωσε την ευκαιρία να ξανασμίξουμε με αγαπημένους συναδέλφους.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ