Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ

31-03-2022, Ω/22:10΄

                       Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Σήμερα, 31 Μαρτίου 2022, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική συνέλευση (Γ.Σ) της Π.Ε.Α.Π.Σ., στο Κέντρο Ψυχαγωγίας του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών.

Παρά τα προβλήματα της πανδημίας, αρκετοί συνάδελφοι παραβρέθηκαν στο γνώριμο περιβάλλον της οδού Μουρούζη και ενημερώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) για τις δράσεις του συλλόγου το 2021, την οικονομική του κατάσταση και τον προγραμματισμό για την τρέχουσα χρονιά.

Η Καταστατική διαδικασία ξεκίνησε με την ομόφωνη εκλογή του Δημήτρη Γεωργίου στη θέση του Προέδρου της ΓΣ και ακολούθως ο Πρόεδρος του ΔΣ, Κωνσταντίνος Γιαννάκος έκανε τον Διοικητικό Απολογισμό και αναφέρθηκε στον Προγραμματισμό δράσης, για το 2022.

Το Μέλος δε της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Σεραφείμ Κακλατζής, ανέλυσε τον οικονομικό απολογισμό.

Το Σώμα ομόφωνα ενέκρινε και απάλλαξε το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή από κάθε ευθύνη.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των μελών και μετά από έναν γόνιμο διάλογο, εγκρίθηκαν οι παρακάτω προτάσεις:

  1. Όσα νέα μέλη εγγραφούν στην Ένωση, εξ αποστάσεως, μέχρι το τέλος του έτους, δεν θα καταβάλουν το δικαίωμα εγγραφής (10 ευρώ).
  2. Εφ’ όσον είναι εφικτό, οι εκδηλώσεις της Π.Ε.Α.Π.Σ. θα πραγματοποιούνται σε χώρους και εγκαταστάσεις του Πυροσβεστικού Σώματος.
  3. Εάν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα πραγματοποιηθούν εφέτος εκδρομές, αρχής γενομένης με την επίσκεψη στους Αγ. Τόπους που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

Μετά το πέρας της Συνέλευσης, έγινε παρουσίαση του αναμνηστικού γραμματοσήμου της Π.Ε.Α.Π.Σ., για τα 60 χρόνια της, που επιμελήθηκε και χορήγησε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Θωμάς Τσούρμας και απενεμήθηκε σχετικός πίνακας στον εκπρόσωπο του Αρχηγού ΠΣ.

Την εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση, τίμησε με την παρουσία του, ο Επιτελάρχης ΑΠΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς καθώς και μέλη συνδικαλιστικών Ενώσεων του ΠΣ  και των αποστράτων.

  

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ