Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Επιστολές προς φορείς αποστράτων για συναντήσεις με μέλη τους

22-1-2016

ΠΡΟΣ: ΠΣΑΕΜΘ, Ένωση Αποστράτων Π.Σ. Νομού Χανίων
Συνάδελφοι,

Στην Πρωτοβουλία αποστράτων μας ανησυχεί πολύ η κυβερνητική πρόταση για το Ασφαλιστικό. Έτσι αλλιώς δεν είναι γνωστές και οι θέσεις των “θεσμών” και μέχρι πού είναι διατεθειμένη η κυβέρνηση να φθάσει.

 

Η Πρωτοβουλία αποστράτων, που η συγκρότηση της έγινε ακριβώς για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση, συγκεντρώνει υπογραφές στο κάλεσμα που εκδόθηκε την 30/10/2015 και έχει υπογραφεί και από τον σύλλογο σας. Έχουν ακολουθήσει και άλλες δραστηριότητες που μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα μας (http://protovoyliaapostraton.webnode.com/).

Νομίζουμε όμως ότι δεν μπορεί να αρκεστούμε στη μέχρι σήμερα δραστηριότητα, καθώς πλησιάζει ο χρόνος κατάθεσης σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Ήδη έχουμε ζητήσει από φορείς με έδρα στην Αθήνα, το ταχύτερο, να μας δώσουν την ευκαιρία, εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας να παρουσιαστούν σε συνεδρίαση των ΔΣ τους για να συζητήσουμε και ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από το θέμα.

Στην περίπτωση του συλλόγου σας ζητάμε συνάντηση, για συζήτηση, με τυχόν μέλη σας που βρίσκονται περιστασιακά ή μόνιμα στην Αθήνα.

Με εκτίμηση
21/1/2016
Η πρωτοβουλία αποστράτων

Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/epistoles-pros-foreis-apostraton-gia-synantiseis-me-meli-toys/

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ