ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΕΑΠΣ ΣΤΗ Δ.Π.Υ. ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

0
43

12-07-2021,Ω/14:30΄

Συνεχίζοντας τις ενημερωτικές επαφές – συναντήσεις με απόστρατους και εν ενεργεία συναδέλφους, σε διάφορες περιοχές της χώρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Κωνσταντίνος Γιαννάκος, πραγματοποίησε, την Πέμπτη, 8 Ιουλίου, προγραμματισμένες επίσκεψεις, διαδοχικά, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας.

Μέσα σε ένα συναδελφικό και ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ο Πρόεδρος ενημέρωσε τόσο τους εκεί υπηρετούντες όσο και τους συνταξιούχους, που παραβρέθηκαν, για τις τελευταίες εξελίξεις σε συνταξιουχικά και υπηρεσιακά θέματα.

Μέσα από έναν γόνιμο διάλογο, που ακολούθησε την παρουσίαση, οι συνάδελφοι έλυσαν πολλές από τις απορίες τους και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Π.Ε.Α.Π.Σ., βρήκε την ευκαιρία να αναλύσει το σημαντικό έργο που προωθεί ο σύλλογός μας για τα μέλη που ζουν στην επαρχία.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, εκτός από τους διοικούντες και υπηρετούντες, στις προαναφερόμενες υπηρεσίες και αρκετοί απόστρατοι που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων, ο υποδιοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας, Δημήτρης Καρατσώλης και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Πυρασφαλείας, Αντιπύραρχος Νικόλαος Τζίμας, δεξιώθηκαν τον Πρόεδρο της Ένωσής μας, σε ταβέρνα της περιοχής.

Το Δ.Σ. τους ευχαριστεί θερμά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here