Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

6-7-21: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ Δ.Π.Υ. Νομού Ιωαννίνων

07-07-2021,Ω/23:00′

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών-συναντήσεων, της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, με απόστρατους και εν ενεργεία διατελούντες συναδέλφους, ανά την Επικράτεια, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Κωνσταντίνος Γιαννάκος, πραγματοποίησε, σήμερα Τρίτη, 6 Ιουλίου, προγραμματισμένη επίσκεψη στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Ιωαννίνων.

Μέσα σε ένα συναδελφικό και ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ο Πρόεδρος ενημέρωσε τόσο τους εκεί υπηρετούντες όσο και τους συνταξιούχους, που παραβρέθηκαν, για τις τελευταίες εξελίξεις σε συνταξιουχικά και υπηρεσιακά θέματα.

Μέσα από έναν γόνιμο διάλογο, που ακολούθησε την παρουσίαση, οι συνάδελφοι έλυσαν πολλές από τις απορίες τους και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Π.Ε.Α.Π.Σ., βρήκε την ευκαιρία αφενός μεν να αναλύσει το σημαντικό έργο που προωθεί ο σύλλογός μας για τα μέλη που ζουν στην επαρχία και αφετέρου να τονίσει την πολύ καλή συνεργασία που διέπει τις σχέσεις της Ένωσης με τον τοπικό σύλλογο αποστράτων, προς όφελος των συνταξιούχων, της περιοχής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, εκτός από τους διοικούντες και υπηρετούντες, στην υπηρεσία, μέλη του Δ.Σ. της τοπικής Ένωσης Αποστράτων και συνταξιούχοι του Πυροσβεστικού Σώματος.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ