Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ

11-03-2020, Ω/20:00′

EΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ , ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ.), πέρα από τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου, μας απασχόλησε σοβαρά και το επίκαιρο θέμα της επιδημίας του κορωνοϊού .

Δυστυχώς, ο πρωτοεμφανιζόμενος και ιατρικά απρόβλεπτος αυτός ιός, χτύπησε και την πόρτα της χώρας μας (όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο) κι από εδώ και πέρα θα πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διακόψουμε την αλυσίδα της διάδοσής του, όσο το δυνατόν γρηγορώτερα περιορίζοντας έτσι και τα αρνητικά του αποτελέσματα!

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) λοιπόν, επί του κρίσιμου αυτού θέματος, αποφασίσε (ομόφωνα) τα παρακάτω:

– Αύριο, Πέμπτη (12-3-2020), τα γραφεία της Π.Ε.Α.Π.Σ. θα παραμείνουν ανοιχτά προκειμένου να διεκπεραιωθούν επείγοντα θέματα, που εκκρεμούν.

Απευθύνουμε όμως έκκληση προς στα μέλη μας, να αποφύγουν να τα επισκεφθούν, εάν το θέμα που τους απασχολεί δεν είναι άκρως επείγον.

– Από μεθαύριο και μέχρι την Τρίτη, 31 Μαρτίου, θα παραμείνουν κλειστά, για το κοινό! Κατόπιν τούτου, αναβάλεται η προγραμματισθείσα, για 31-3-2020, εκδήλωση της “Στέγης Πυροσβεστικού Πολιτισμού” με θέμα: “ο αείμνηστος κλάδος των οδηγών και η προσφορά του στο Π.Σ.

– Τα μέλη της Ένωσης και οι εμπλεκόμενοι φορείς και φυσικά πρόσωπα, που συνεργάζονται με τον σύλλογο, θα γίνει προσπάθεια να εξυπηρετούνται εξ αποστάσεως, ήτοι μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή/και τηλεφωνικής επικοινωνίας.

– Όσο διαρκούν τα μέτρα πρόληψης, κατά της διάδωσης του ιού, ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκεται στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για τηλεφωνική εξυπηρέτηση και ενημέρωση.

– Σας προτρέπουμε να παρακολουθείτε τακτικά τα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η Π.Ε.Α.Π.Σ. (www.peaps.gr & facebook/ΠΕΑΠΣ) για να ενημερώνεστε έγκαιρα και υπεύθυνα για τις εξελίξεις.

Σας ευχαριστούμε, για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε πως πρέπει να ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ, ΠΙΣΤΑ, ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΣ!

                                               Για το Δ.Σ.

Ο Γεν. Γραμματέας                                                     Ο Πρόεδρος

Ανδρέας Ριτσώνης                                                  Κώστας Γιαννάκος

[pdf-embedder url=”http://www.peaps.gr/wp-content/uploads/2020/03/ΑΦΙΣΑ-ΚΑΝΟΝΕΣ-ΥΓΙΕΙΝΗΣ.pdf”]

[pdf-embedder url=”http://www.peaps.gr/wp-content/uploads/2020/03/ΕΟΔΥ-ΟΡΙΣΜΟΣ-ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ-ΝΕΟΣ-ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-2019-nCoV-10-3-2020-.pdf”]

[pdf-embedder url=”http://www.peaps.gr/wp-content/uploads/2020/03/Μέτρα-Προστασίας-της-Δημόσιας-Υγείας-μέσω-πρόληψης-κατά-της-διασποράς-του-κορωνοϊου-COVID19-σε-χώρους-εργασίας1.pdf” title=”Μέτρα Προστασίας της Δημόσιας Υγείας μέσω πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊου COVID19 σε χώρους εργασίας(1)”]

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ