Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 176 €

     Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΥΠΣ (www.poeyps.gr),  o δικηγόρος Κων/νος Δ. Πενταγιώτης, ενημερώνει  ότι οι ασκηθείσες αγωγές για το ειδικό επίδομα των 176 Ευρώ, επίκειται να συζητηθούν ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών σε διάφορες δικάσιμους από 16.2.2015 και εφεξής έως τα τα τέλη Μαρτίου. Επειδή έχει παρέλθει πενταετία από την άσκηση των αγωγών, είναι αναγκαίο να του αποσταλούν έως τις 15.2.2015, το αργότερο, νέες εξουσιοδοτήσεις με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής στη νέα ταχυδρομική του διεύθυνση:  ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27 106 82 ΑΘΗΝΑ (3ος όροφος γρ 11).

Εφόσον δεν αποσταλεί νέα εξουσιοδότηση, η αγωγή κατά το σκέλος που αφορά τους ενάγοντες χωρίς νέα εξουσιοδότηση θα απορριφθεί ως ανομιμοποίητη από το Δικαστήριο.

Σχέδιο εξουσιοδότησης σε αρχείο Word και κατάσταση των εναγόντων υπαλλήλων κατ’ αύξοντα αριθμό μητρώου επισυνάπτεται στην παρούσα.
Στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση .
Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΥΠΣ                                                                                      ΚΩΝ/ΝΟΣ Δ. ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΑΓΟΝΤΩΝ    ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ 176 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗ (ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27 10682 ΑΘΗΝΑ)
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΓΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ 176 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗ (ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27 10682 ΑΘΗΝΑ)
Οι αγωγές των συνταξιούχων Π.Σ. (συνολικά 288)

Επίσης, στην ιστοσελίδα της ΕΑΠΣ (www. eaps.gr) υφίσταται παρόμοια με την ανωτέρω ανακοίνωση της δικηγόρου κας Νίνου – Δημητροπούλου η οποία απέστειλε λίστα με ονόματα συναδέλφων σε ενέργεια και σε αποστρατεία που της είχαν αναθέσει τη νομική εκπροσώπηση για τη διεκδίκηση των 176 Ευρώ και οι οποίοι πρέπει απαραιτήτως να αποστείλουν νέα εξουσιοδότηση σύμφωνα με το κατωτέρω υπόδειγμα.

Η ταχυδρομική διεύθυνση της κας Νίνου – Δημητροπούλου  είναι Ομήρου 34, 106 72 Αθήνα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΝ κα. ΝΙΝΟΥ -2015-176

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ