Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ

23-06-2021, Ω/14:30΄
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ, ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την ίδρυσή του συλλόγου μας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της  Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, εκτός από τις εκδηλώσεις επετειακού χαρακτήρα, αποφάσισε να διοργανώσει και ενημερωτικές επαφές-συναντήσεις, με τους απόστρατους και τους εν ενεργεία διατελούντες συναδέλφους, ανά την Ελλάδα και να τους ενημερώνει, επί τόπου, για  θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 και ώρες 10:00’-13:00’, στην Πάτρα, όπου ο Πρόεδρος της ΠΕΑΠΣ, Κωνσταντίνος Γιαννάκος, θα συναντηθεί με συναδέλφους της ευρύτερης περιοχής και θα συζητήσει μαζί τους, υπηρεσιακά, συνταξιοδοτικά και κοινωνικά θέματα.

Το αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της  Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών που εδρεύει στον Αγ. Στέφανο, Κάτω Αχαΐας (τηλ.2610242080), παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και μπορούν να παραβρεθούν σ’αυτό, απόστρατοι και εν ενεργεία συνάδελφοι.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας (μάσκες-αποστάσεις) και καλό είναι όσοι συνάδελφοι διαθέτουν βεβαίωση εμβολιασμού, να την έχουν μαζί τους!

                                            Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α.Π.Σ.
 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ