Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε.Α.Π.Σ

20-03-2019,Ω/ 13:55΄

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ.

Με 325 ευρώ

 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  –  (ΒΙΕΝΝΗ) – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

  22  ΕΩΣ   27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Μετά την επιτυχή (περσινή) εκδρομή στις Δαλματικές ακτές, η Πανελλήνια  Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στη νέα της ευρωπαϊκή εξόρμηση.

                                ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 697 4045 719

                                             ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΝΙΣ  

Aναχώρηση  στις 06:30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ.  Hμίωρη  στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της  Λάρισας  και  συνεχίζουμε το ταξίδι μας  για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών  εγγράφων και  η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια, μας οδηγεί  στην περιοχή  της ΝΙΣ,  για δείπνο  και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΝΙΣ   – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινή αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Προσπερνώντας  την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  και το ΝΟΒΙΣΑΝΤ φθάνουμε στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και την πόλη του ΣΕΓΚΕΤ. Το απόγευμα  το  << ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ >> η πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και προαιρετικά ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με καραβάκι στο ΔΟΥΝΑΒΗ,   ‘απολαμβάνοντας’  έτσι  τη  νυκτερινή  όψη  της  πόλης, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)      

Η  πανοραμική  ξενάγηση  στην  πρωτεύουσα  της  Ουγγαρίας ξεκινά από τη  ΒΟΥΔΑ  και  το λόφο του ΓΚΕΛΕΡΤ και  συνεχίζεται  με  τους  ΠΥΡΓΟΥΣ  ΤΩΝ  ΨΑΡΑΔΩΝ, την θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Λίγο  αργότερα   διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, την γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην ΠΕΣΤΗ και  την  ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα  και  τελειώνουμε  με  τον  ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που  ακολουθεί, μπορούμε  να επισκεφθούμε τον εμπορικό δρόμο VACI. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά, διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –  (ΒΙΕΝΝΗ)

Ημέρα  ελεύθερη.  Μπορούμε  να  την αφιερώσουμε στην πόλη, για  περιπάτους,  επισκέψεις η  εναλλακτικά  να  ακολουθήσετε  την  πρόταση  μας  για  ημερήσια  εκδρομή (Προαιρετικά ) στη ΒΙΕΝΝΗ.  Μετά  από  μια  διαδρομή  τριών  περίπου  ωρών  θα  φθάσουμε  στην  πόλη  του ΣΤΡΑΟΥΣ  και  θα  έχουμε  την  ευκαιρία   στην  περιήγηση  μας  να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ  ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα  και  ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Χρόνος  ελεύθερος,  γεύμα  προαιρετικά  και  επιστροφή στο  ξενοδοχείο  μας  στη  Βουδαπέστη  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  –  ΝΙΣ 

Νωρίς  το  πρωί  αναχωρούμε μέσω της γνωστής  πλέον διαδρομής,  για  την  πρωτεύουσα  της  Σερβίας το  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, όπου  θα  έχουμε  σύντομη  στάση –  επίσκεψη. Η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται    για   τον  τελικός  μας , για  σήμερα,   προορισμό , την  περιοχή της  ΝΙΣ,  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ:  ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση  το  πρωί  για  Αθήνα  μέσω του συνοριακού σταθμού των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος  ταξιδιωτικών  εγγράφων  και συνεχίζουμε το ταξίδι μας   με ενδιάμεσες στάσεις,  άφιξη  το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:
ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ     325 €  //  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ    120 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με  πούλμαν  σύγχρονης   τεχνολογίας.
  • Διαμονή (3 διανυκτερεύσεις σε  ξενοδοχείο  4* στη  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  & 2 σε ξενοδοχεία  3* –  4*  στη ΣΕΡΒΙΑ).
  • Ημιδιατροφή ( 5 πρωινά,  1 γεύμα και  4 δείπνα ).
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόροι διαμονής  &  Check 

 ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
– Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους. 
– Ποτά  στα  προσφερόμενα  γεύματα  η  δείπνα.

– Ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του   και  ότι       αναφέρεται  ως  προτεινόμενο  η  προαιρετικό.

Γίνονται προσπάθειες να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα και επισκέψεις σε τοπικούς πυροσβεστικούς σταθμός καθώς και στο ξακουστό πυροσβεστικό μουσείο της Βουδαπέστης.

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

-Για τη συμμετοχή στην εκδρομή, θα πρέπει να καταβληθεί, μέχρι 28 Απριλίου 2019, προκαταβολή εκατό (100) ευρώ και η  εξόφληση να ολοκληρωθεί μέχρι τις 12 Ιουνίου.

-Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται στα γραφεία της Π.Ε.Α.Π.Σ.(Πατησίων 5, Ομόνοια) ή μέσω των παρακάτω τραπεζικών λογαριασμών του πρακτορείου ταξιδίων ΘΥΑΜΙΣ ΤΟΥΡΣ:

Προσοχή!!!!!!
Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει,κατά την κατάθεσή του, να καταγράψει, εκτός από το όνομά του και τη λέξη Π.Ε.Α.Π.Σ.
Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ, Λογαριασμός: 132 2001 4628
Δικαιούχος: ΘΥΑΜΙΣ  ΤΟΥΡΣ ΑΕ
ΙΒΑΝ: GR 9801 1013 2000 00 132 2001 4628
BIC: ETHNGRAA
========================
Τράπεζα: ALPHA BANK, Λογαριασμός: 803 002 002 002 896
Δικαιούχος: ΘΥΑΜΙΣ  ΤΟΥΡΣ ΑΕ
ΙΒΑΝ: GR 4101 4080 30 803 002 002 002 896
 ==========================
Τράπεζα: PIRAEUS BANK , Λογαριασμός: 655 81 39 360 616
Δικαιούχος: ΘΥΑΜΙΣ  ΤΟΥΡΣ  ΑΕ
ΙΒΑΝ: GR 0401 7155 8000 655 813 936 0616
ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΡΗΤΑΣ

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ