Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ

17-01-2023, Ω/18:30′

Χοροεσπερίδα και Κοπή Πίτας της Π.Ε.Α.Π.Σ.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Η αποκοινωνικοποίηση, για εμάς  τους απόστρατους, δεν συνάδει ούτε με τον πρότερο υπηρεσιακό μας βίο και το κοινωνικό έργο που επιτελέσαμε, ούτε βέβαια, με τη σημερινή μας ιδιότητα, του απόμαχου της εργασίας, που επιζητάει εναγωνίως τη συναναστροφή με συναδέλφους, συγγενείς και φίλους.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α.Π.Σ. λοιπόν, μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε, με την έλευση του Καινούργιου Χρόνου να <ξορκίσουμε το κακό> που μας “κληροδότησε” ο κορωνοϊος, τα τρία τελευταία χρόνια, με μία εκδήλωση που θα μας ξαναφέρει κοντά, όπως παλιά!

Βάλτε τα γιορτινά σας, πάρτε μαζί σας την  οικογένεια και τους φίλους σας, οπλιστείτε με αισιοδοξία κι ελάτε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στις 6 το απόγευμα, στο κέντρο “Χαλκιάς Palace”, Ψαρών 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα!

Εκεί, μέσα σε ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον θα απολαύσουμε γευστικά εδέσματα & ποτά και θα χορέψουμε υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής που απλόχερα θα μας προσφέρει η ορχήστρα του Πυροσβεστικού Σώματος μέχρι τα μεσάνυχτα, “εμπλουτισμένη” με καταξιωμένους καλλιτέχνες του λαϊκού και δημοτικού χώρου!

Παράλληλα θα κόψουμε και την παραδοσιακή Βασιλόπιτα, για να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό του Νέου Χρόνου .

Κι αν πιούμε και λίγο παραπάνω, δεν υπάρχει πρόβλημα! Το μετρό, το λεωφορείο ή το τρόλλεϋ που βρίσκονται δίπλα, θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια πίσω στο σπίτι.

Αν πάλι, επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε το αυτοκίνητό μας, με την εξασφάλιση, βέβαια, “νηφάλιου” οδηγού, τα παρακείμενα  parking θα μας τα φυλάξουν με ασφάλεια.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης θα τιμηθούν:
-Ο Αρχηγός ΠΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς και ο Επίτιμος Αρχηγός ΠΣ, Αλέξιος Ράπανος, για την υπηρεσιακή τους στήριξη προς την Ένωσή μας.
-Ο Επίτιμος Υπαρχηγός, Χρήστος Μητροπέτρος, ιδρυτής και επικεφαλής της “Στέγης Πυροσβεστικού Πολιτισμού” της Π.Ε.Α.Π.Σ., για την πολυεπίπεδη διαχρονική προσφορά του προς την Ένωση και την συγγραφή του βιβλίου “1961-2021: ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΑΠΣ-ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ”
 

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και με την οικονομική κρίση να μας αγγίζει όλους, το Δ.Σ. της Ένωσής μας αποφάσισε όπως ο σύλλογός μας καλύψει ένα μεγάλο μέρος του κόστος της εκδήλωσης.

Εσείς και όσοι σας συνοδεύουν, θα επιβαρυνθείτε μόνο με το ποσό των 15 ευρώ ανά άτομο!

Όσα δε μέλη της Π.Ε.Α.Π.Σ., μας τιμήσετε με την παρουσία σας, θα λάβετε δωρεάν και το βιβλίο “60 χρόνια ΠΕΑΠΣ”, που συνέγραψε ο Επ. Υπαρχηγός, Χρήστος Μητροπέτρος και εκδόθηκε πρόσφατα από τη ‘Στέγη Πυροσβεστικού Πολιτισμού’ του συλλόγου μας, με την ευγενική χορηγία του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος.

Θερμή παράκληση: Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης, παρακαλείστε όπως μας  δηλώσετε τη συμμετοχή σας, το ταχύτερο δυνατόν.

Μπορείτε να μας καλείτε στο 697 4045 719 οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή να μας στείλετε email στο infopeaps@gmail.com!

Οι προσκλήσεις είναι διαθέσιμες στα γραφεία της Π.Ε.Α.Π.Σ. (Πατησίων 5, στοά Ομονοίας, 7ος όροφος, κάθε Τρίτη & Πέμπτη 10:00’-13:00’)  αλλά αποστέλλονται και στον χώρο σας! 

Σας ευχόμαστε μία Καλή και Ελπιδοφόρα, Νέα  Χρονιά!

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ