Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

23-10-2019, Ω/18:30΄

   

 Σε 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία αύριο, Τρίτη 24 Σεπτέμβρη, κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ενάντια στο «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο, με το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ, παίρνοντας τη σκυτάλη από την προηγούμενη κυβέρνηση, επιδιώκει το χτύπημα της οργάνωσης, ανάπτυξης και διεκδίκησης των συνδικάτων, την ακύρωση  του δικαιώματος της απεργίας. Επιδιώκει την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων. “Φακελώνει” τους εργαζόμενους μέσα από το  μητρώο συνδικαλιστικών Οργανώσεων εργαζομένων.

     Η εξυπηρέτηση των εργοδοτών και η αύξηση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων είναι η άμεση προτεραιότητά της. Πίσω και πέρα από τους στόχους της ανάπτυξης προωθείται το μεγαλύτερο ξεζούμισμα των εργαζομένων για να αυγατίζουν και να επανεπενδύονται τα κέρδη των επιχειρήσεων, με θέσεις εργασίας φτώχειας και εξαθλίωσης. Με μισθούς τριακοσίων και τετρακοσίων ευρώ που βάζουν ταφόπετρα στα όνειρα των νέων για ένα σπίτι εκτός της οικογένειας, πόσο μάλλον για τη δημιουργία νέας οικογένειας και παιδιών. 

     Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ), συμμετέχει με αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου στην απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας αύριο και ώρα 10:30΄στα Προπύλαια καλώντας και τα μέλη της στην κινητοποίηση της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης (10:30΄ Άγαλμα Βενιζέλου) και του Πειραιά.(10:30΄ στην πύλη της COSCO στο λιμάνι).

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ